Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Din doua una. O zi de spectacol pe Santa!

Programat inițial pentru zilele de vineri și sâmbătă ale acestei săptămâni, Sibiu-Șanta Rally Show se va desfasura într-o singură zi, din motive de spectacol.

Astfel, Rally show-ul de final de an are loc sâmbătă, 20 octombrie, zi în care se vor desfasura întrecerile de la toate clasele. În plus, cel mai rapid pilot va primi trofeul „Șanta Speed”.

Sibiu-Șanta Rally Show se va desfășura sâmbătă, 20 octombrie, pe ultimii doi kilometri ai specialei Șanta. „Am decis să anulăm prima zi pentru a avea parte de mai mult spectacol sâmbătă. Vineri era mai greu pentru spectatori să ajungă pe probă și, în plus, vineri erau mai puțini concurenți la start. Am decis să organizăm totul într-o singură zi și cred că, așa, ziua de sâmbătă va fi una extrem de spectaculoasă”, a spus Sorin Itu.

Programul zilei de sâmbătă începe la ora 07:30, cu recunoașterea traseului, după care urmează cursele de la clasele 2 + 3; 5 + 6; 9; Grupa H și Cupa Dacia Logan. Cel mai rapid pilot, indiferent de sensul de parcurgere al probei, va fi recompensat cu trofeul „Șanta Speed”.

Traficul în zonă va fi restricționat doar pe drumul de macadam de la cabana Curmătura Ștezii spre Păltiniș în intervalul orar 07:00 – 19:00. Accesul pe drumul de asfalt spre stațiunea Păltiniș este deschis fără nicio restricție pe timpul desfășurării Sibiu-Șanta Rally Show.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus