Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
3°C

Neoficial, Vointa nu moare! Oficial, nimeni nu vorbeste!

Fotbaliștii Voinței Sibiu s-au reunit astăzi, 22 octombrie, la stadionul din parcul Sub Arini, după ce săptămâna trecută au primit liber și indicații să aducă la club echipamentul. Nu s-au prezentat toți la reunire, unii dintre ei fiind plecați în orașele de baștină. De altfel, nici chemarea care a stat la baza reunirii lotului nu a fost una oficială, însă jucătorilor li s-a spus că astăzi, la ora 17.00, au antrenament. „Încă nu este nimic oficial, am fost chemaţi la ora 17.00 la antrenament. Vom vedea, probabil, în zilele următoare mai multe. Deocamdată este un pas, chiar dacă este mic, să sperăm că  vor continua lucrurile pozitive şi în zilele următoare. Suntem aproape toţi, cei care nu sunt din Sibiu ajung spre amiază", a declarat Eugen Beza.

Fotbaliștii n-au mai fost cazați la stadionul „Municipal”, ci au fost ghidați către un hotel din Sibiu.

Neoficial: există interes pentru Voința. Oficial: liniște totală!

După-amiaza acestei zile poate consemna, pe lângă revenirea la antrenamente a „alb-verzilor”, și apariția investitorilor atât de așteptați de suporteri. Surse din cadrul clubului sibian spun, pe cale neoficială, că există o ipoteză destul de conturată de preluare a echipei, care îi are în prim-plan pe impresarul Mihai Joița și pe antrenorul Tibor Selymes.

De asemenea, aceeași sursă, care a dorit să își păstreze anonimatul, spune că încă nu a fost trimisă la FRF cererea de retragere din campionat a echipei sibiene de fotbal. 

Revenirea la antrenamente este cel puțin ciudată, mai ales pentru că acum câteva zile Ioan Hămbășan a anunțat că va retrage echipa din campionat, din lipsa resurselor financiare. Însă, după ce a aruncat bomba desființării, Hămbășan nu a mai oferit nicio declarație, iar toate semnele duc către o ipoteză de  „silenzio stampa” din partea conducătorului sibian.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

gilu

Acum 10 ani

Tipic gainarului de hambasan .cum vine cineva sa i-a echipa cum nu o mai da .bai hambasan nu crezi ca s-a saturat lumea de minciunile tale , mai lasa-ne bai papagalule ca ne-am plictisit groaznic de telenovelele cu echipa asta . Au fost Beckenbauer , Stacke , Selimbar etc. , nimeni nu areusit . Problema inseamna ca este doar la baietelul ala cu fata de pervers zis si ionica hambasan . PLEACA BAI GUNOIULE
Raspunde

Culae

Acum 10 ani

Piticul care il vezi tu iti da si tie echipa la orice ora. Nu el este in spatele combinatiei, l-ai uitat pe unchiu\' Werner? Lui nu ii iese nimic? A bagat si el ceva banuti in \"proiect\"... Putin probabil ca in impresar sa poata sa tina echipa chiar si in divizia 2. Este nevoie de un buget de 250.000euro ptr ca rezista cu brio. Daca vrei promovare vreo 350-000-400000.
Raspunde

@gilu

Acum 10 ani

Daca te-ai plictisit de ce mai citesti si comentezi articole cu \"vointa\" ??? sau poate vrei sa donezi ceva ?
Raspunde

Sibian

Acum 10 ani

Daca fiecare sibian da un euro pt vointa si primaria da bani si cj da bani totul va fi foarte bine.Asa fara bani nu merge nimik nikaieri si la nimeni.acum noul antrenor si finantator sa faca bine sa caute investitor si sponsori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus