Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Baschet: Timisoara – Sibiu si Pitesti – Medias, in sferturile Cupei Romaniei

Ieri, la sediul Federației Române de Baschet, a avut loc tragerea la sorți a jocurilor din sferturile de finală ale Cupei României.

Astfel, în urma tragerii la sorți,cele două echipe de baschet din județul Sibiu au primit adversare echipele BC Timișoara, respectiv BCM Pitești.

Sferturile de finala din Cupa Romaniei, sezonul 2012/2013:

CSM Oradea – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca

CSS Giurgiu – CSU Ploiești

BC Timișoara – CSU Atlassib Sibiu

BCM U Pitești – Gaz Metan Mediaș

 Ambele formații sibiene vor evolua în primul tur pe terenul oponentelor. Regulamentul competiției prevede ca partidele tur să se dispute pe terenurile primelor echipe, în data de 29 decembrie 2012, iar jocurile retur, în data de cinci ianuarie 2013.

Derby-ul județului în semifinale?

Totodata, ieri s-a mai decis și programul semifinalelor din FINAL 4 Cupa României, masculin, turneu ce va avea loc în perioada 6-7 aprilie 2013:

În semifinala 1 se vor întâlni învingătoarele din partidele ce opun în sferturi pe CSM Oradea – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca ți CSS Giurgiu – CSU Ploiești

În semifinala 2 se vor întâlni învingătoarele din partidele ce opun în sferturi pe BC Timisoara – CSU Atlassib Sibiu și BCM U Pitești – Gaz Metan Mediaș.

Astfel, dacă formațiile care reprezintă Sibiul în elita baschetului național vor trece de oponentele lor, în semifinale vom putea avea un nou derby județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus