Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Victorie cu Dinamo, la Bucuresti. Urmeaza meciul de la Craiova

CSU Atlassib Sibiu a câștigat, astăzi, cu 58-89 (9-22, 21-19, 12-26, 16-22), în deplasare, în Capitală, cu Dinamo București. Austin și Griskenas au fost principalii marcatori în partida în care a debutat și Tincu.

„CSU nu a avut emoții nicio clipă în meciul de sâmbătă de la București. Jucătorii lui Dragan Petricevic au făcut un adevărat galop de sănătate în fața echipei cu care odinioară Sibiul se bătea pentru supremație în baschetul românesc. Jucătorii lui Dragan Petricevic au rezolvat practic soarta partidei în primele 10 minute, la capătul cărora, CSU Atlassib conducea pe tabelă cu 9 – 22. Până la pauza mare bucureștenii au mai recuperat din diferență, dar chiar și așa CSU a avut după 20 de minute un avantaj comod, scor 30 – 39. Sibiul a făcut spectacol în ultimele 20 de minute. Un fapt îmbucurător a fost și că de la CSU Atlassib au reușit să  marcheze puncte aproape toți jucătorii. Singurul care nu și-a trecut numele printre aceștia a fost tânărul Tincu, aflat la primul meci oficial în prima divizie pentru echipa noastră”, se arată pe csusibiu.ro.

Pentru sibieni urmează încă o deplasare, la Craiova, în etapa viitoare.  

CSU Sibiu:

Vajda 2 puncte, Pascu 5, Gruev 11, Griskenas 15, Velickovic 13, Austin 16, Knutson 12, Crăciun 2, Aktaș 5, Marjanovic 4, Diaconescu 4.

Dinamo:

Țelinoiu 7, Mihai 6, Pârlog 2, Sipos 13, C. Mihai 4, Filip 18, Bădilă 8.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus