Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Recital Ingrid Fuzjko Hemming la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu în colaborare cu Ambasada Japoniei organizează la Sibiu un recital de pian al cunoscutei soliste Ingrid Fuzjko Hemming.

Programul recitalului va cuprinde compoziţii semnate de S.Rachmaninov, M.P.Mussorgsky, F.Chopin şi F.Liszt.

Ingrid Fuzjko Hemming participă la prestigioase festivaluri internaţionale şi apare în mod regulat pe scenele de concert din întreaga lume la invitaţia unor cunoscute orchestre simfonice. În martie 2012 recitalul pe care-l susţine la Londra se bucură de un record de audienţă, acesta fiind preluat de către BBC.

Ingrid Fuzjko Hemming s-a remarcat de la o vârstă fragedă drept un talent muzical prodigios. Crescută într-o familie cu preocupări artistice, începe de la zece ani să ia lecţii de pian cu Leonid Kreutzer, cel care i-a prezis o strălucită carieră pianistică. După perioada de studenţie de la Universitatea Naţională de Muzică şi Arte Frumoase din Tokyo, obţine mai multe premii, iar la 28 de ani revine în oraşul natal, Berlin, unde va absolvi Institutul de Muzică, iar mai apoi se mută la Viena, unde studiază sub îndrumarea lui Paul Badura-Skoda şi colaborează cu Bruno Maderna şi Leonard Bernstein. În urma unei răceli puternice, îşi pierde parţial auzul.

Recitalul va avea loc marţi, 6 noiembrie, la Sala Thalia din Sibiu. Biletele pentru acest eveniment se vor pune în vânzare începând de miercuri 31 octombrie, zilnic între orele 12:00 – 16:00. Preţul unui bilet este de 14 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

VhBpfror

Acum 11 ani

hi..i saw your account on looobokk.nui love your choice of clothes especially the shoes :)i've been inspired to use our sewing machines in our house..heheand oh, i'm also sewing some of my clothes i might create an account in looobokk.nu but after i got myself a camera :)and after i graduate college next year..nice blog you keepin' here :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus