Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Congres pe tema afectiunilor oculare la Sibiu

În perioada 2 – 3 noiembrie la Sibiu va avea loc Congresul anual al Societăţii Române de Lentile de Contact şi al Societăţii Române de Cornee şi Suprafaţă Oculară, intitulat „Noi alternative de protecţie a suprafeţei oculare”.

Programul manifestării va cuprinde prezentarea de cursuri teoretice şi de lucrări ştiinţifice pe teme diverse cum ar fi noi tehnici şi metode utilizate în oftalmologie dar şi prezentarea unor afecţiuni şi a modalităţilor lor de tratare.

De asemenea, va avea loc un simpozion pe tema „Protecţia suprafeţei oculare”, precum şi un workshop pe tema „Tehnici de ortokeratologie”.

„Acest congres mă bucură atât pe mine cât şi întreg colectivul Secţiei Clinice Oftalmologie. Participarea este tot mai numeroasă, iar manifestarea ştiinţifică este extrem de benefică pentru oftalmologia sibiană” a declarat dr. Adriana Stănilă, medic şef al Secţiei Clinice Oftalmologie a SCJU Sibiu.

La eveniment vor participa medici specialişti din Sibiu, Cluj, Bucureşti, Germania, Italia şi Olanda. Lucrările congresului vor avea loc vineri între orele 9:00 -20:00 respectiv sâmbătă între orele 8:00 -13:30 la Hotel Ramada Sibiu.

Participanţii vor avea parte, vineri seara începând cu ora 20:00, şi de un moment festiv, organizatorii oferind o petrecere în costume de epocă medievală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

mosu

Acum 10 ani

prof univ DR Adriana Stanila dupa ce nu va mai fi oare ce se va intampla cu oftamologia sibiana . Acuma este dumneaei motorul cu catalizatorul ce functioneaza bine face congrese participa la tot felul de sesiuni stintifice cu o putere maxima cinste ei Studenti si rezidenti au de la cine invata ca profesionist si ca om
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus