Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Elevii din Sibiu au un nou reprezentant

La sfârşitul lunii octombrie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, au avut loc alegerile pentru Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu, în care a fost ales un nou reprezentant al elevilor.

Funcţia a fost preluată de Călin Cociş, de la Liceul Teoretic Dumbrăveni, după ce Georgiana Epure şi-a încheiat mandatul de doi ani ca reprezent al elevilor sibieni.

"Mă bucur nespus de mult că am ocazia de a fi vocea colegilor mei. Am realizat cu mare bucurie că strategiile de dezvoltare pentru CJE Sibiu propuse de candidaţi, sunt în mare măsură asemănătoare, bazându-se pe aceleaşi priorităţi. Acest lucru mă face să cred că împreună cu echipa, voi păstra Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu la un nivel foarte ridicat, reprezentând în continuare elevii şi asigurându-le acestora și o parte din climatul nonformal necesar pentru dezvoltarea proprie a fiecăruia dintre ei", a declarat Călin Cociș.

Funcția de vicepreședinte va fi împărţită între Dariana Nistor - elevă la Colegiul Naţional "Octavian Goga" Sibiu şi Dorian Olteanu, de la Liceul de Artă Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus