Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
25°C

Elevii din Sibiu au un nou reprezentant

05 Noiembrie 2012 15:28

La sfârşitul lunii octombrie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, au avut loc alegerile pentru Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu, în care a fost ales un nou reprezentant al elevilor.

Funcţia a fost preluată de Călin Cociş, de la Liceul Teoretic Dumbrăveni, după ce Georgiana Epure şi-a încheiat mandatul de doi ani ca reprezent al elevilor sibieni.

"Mă bucur nespus de mult că am ocazia de a fi vocea colegilor mei. Am realizat cu mare bucurie că strategiile de dezvoltare pentru CJE Sibiu propuse de candidaţi, sunt în mare măsură asemănătoare, bazându-se pe aceleaşi priorităţi. Acest lucru mă face să cred că împreună cu echipa, voi păstra Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu la un nivel foarte ridicat, reprezentând în continuare elevii şi asigurându-le acestora și o parte din climatul nonformal necesar pentru dezvoltarea proprie a fiecăruia dintre ei", a declarat Călin Cociș.

Funcția de vicepreședinte va fi împărţită între Dariana Nistor - elevă la Colegiul Naţional "Octavian Goga" Sibiu şi Dorian Olteanu, de la Liceul de Artă Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus