Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
23°C

S-au vorbit: USL si PDL sustin ca primesc cate 2.500 de euro de la candidati

Fostul premier Petre Roman, candidat PNL într-un colegiu din Braşov, a declarat, luni seara, că fiecare liberal care a vrut să intre în cursa pentru alegerile parlamentare a trebuit să cotizeze la partid cu câte 2.500 de euro, el precizând că a apelat la sponsori. La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga a declarat că intrarea în campania electorală îi va costa pe fiecare candidat democrat liberal în jur de 2.500 de euro. Liderul democrat-liberal a subliniat că fondurile necesare susţinerii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie provin în cea mai mare parte din donaţii. ”Toţi candidaţii participă cu sume modifice pentru campania electorală, pentru că nu avem alte surse (n.r. - de finanţare) decât donaţiile colegilor”, a spus Blaga, la lansarea programului de guvernare al ARD pentru perioada 2013-2016.

Și fostul premier, Petre Roman susține că banii vor fi folosiţi în campania partidulanii vor fi folosiți la nivel naţional. Pentru fostul prim-ministru contribuţia financiară a candidaţilor este un lucru firesc, având în vedere că o campanie electorală presupune apariţii în mass-media, promovare outdoor, cheltuieli legate de echipele de voluntari.
De la candidații din Sibiu, cele două partide strâng 17.500 euro, doi din candidații ce apar pe listele ARD, nefiind membrii ai PDL.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 125

Comentarii

6 comentarii

Don ARPHAD

Acum 9 ani

La pd-l Sibiu se cotizeaza poate cu 25000 de mii de euro la cati s or invartit in campaniile trecute la ei la partid
Raspunde

NU MERGETI LA VOT

Acum 9 ani

Toti sunteti o apa si un pamint nimic nou sub soare aceliasi moace prefacute care nu de votanti nui intereseaza dupa ce ajung la cascaval se poarta de parca postu de senator s-au deputat li se cuvine de drept uita repede cine si de ce iau trimis in parlament nu numai s-a icalzeasca scaunu si sasi ridice salariu
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Bineinteles ca merg la vot, mai bine imi anulez votul decat sa las vreun manelist nespalat sa aleaga si pentru mine. Numai sa stau acasa si sa stig \"Hotii! Porcii! etc.\" nu e de ajuns. Poate nu conteaza votul meu prea mult dar atat am si il exprim!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Alegerile parlamentare ar trebui să se desfășoare în două tururi: începerea urmăririi penale și trimiterea în judecată._ Copy-Paste din Kamikaze.ro (www.kmkz.ro)
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 9 ani

Votul fiecaruia conteaza enorm - un vot = o opinie ! Insa foarte importanta este totusi o opinie sustinuta de memorie !
Raspunde

STEFAN Lucian @Georg

Acum 9 ani

Stiu ca e greu pentru unii sa inteleaga democratia - dar astfel de afirmatii venite de pe pagina unui ziar sustinut financiar de grupul politic Ard nu fac decat sa strice buna-dispozitie a oamenilor ! Banuiesc ca faci parte din grupul indignatiolor sau al anarhistilor ! Trist
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus