Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Ilie Gradinar ramane fara serviciu

”Energie Termică nu mai are nimic”, a anunțat primarul Sibiului Klaus Johannis, care spune că în zilele următoare va fi luată o decizie referitoare la desființarea societății care, în trecut, furniza agentul termicul al orașului.
Ultima lucrare încredințată de Primărie societății care și-a schimbat, între timp, domeniul de activitate în cel de execuție a diferitelor rețele de infrastructură, este cea de viabilizare a Cartierului Tineretului. ”Se lucrează acum la recepția lucrărilor. Mai sunt câteva chestiuni legate de garanția pentru lucrări, garanția pentru bună execuție și așa mai departe. Dar aceste lucruri vor fi clarificate prin actul de comasare”, a declarat azi primarul Sibiului.
Practic, în ultima perioadă au fost transferate toate bunurile din patrimoniul societății, iar angajații și-au căutat alte servicii – anul trecut, SC Energie Termică SA mai avea aproximativ 40 de angajați. ”Cred că acum mai sunt trei sau patru angajați. Își vor căuta de lucru. Energie Termică va mai avea doar forma juridică, nu va mai avea nici patrimoniu, nici alte lucruri, decât o clădire care este folosită de poliție și așa mai rămâne”, a mai spus Klaus Johannis.
Dacă SC Energie Termică SA, societate condusă încă de la înființare de Ilie Grădinar (foto), va fi comasată cu DPC sau Nuonsib va fi stabilit în zilele următoare, a mai amintit primarul Johannis.

Citește și
Ilie Grădinar, directorul de două milioane de lei. Cash


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

ha ha

Acum 9 ani

pai cei mai trebuie la gradinar dk are 8 mil de euro?cel mai bogat angajat al statului in sibiu....saracul ce va palnge k nare servici......prostilor rade de voi
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Un adevarat bugetar dar pe asta nu-l mai calca D.N.A.ul , cum de a facut o asa avere ? normal cu complicitatea politicienilor si acum acei politicieni vin sa ne ceara votul .
Raspunde

cas13

Acum 9 ani

Asa se ascunde tot. Deturnari de fonduri, transfer de bani publici in conturi private PRIN FIRMELE CAPUSA PATRONATE DE GRADINARU DIN UMBRA.
Raspunde

mmm

Acum 9 ani

bagati ceva si de gelatu de fi-su care se da mare diplomat si falsifica alegerile la Viena in favoarea PDL. penal mizer
Raspunde

liu

Acum 9 ani

va rooooog mai tinetil cativa ani sa faca tot ceea ce facea si pana acum (fura pentru el si inchide institutiile pe care le conduce)
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Sunt absolut sigur ca o sa ia si ajutor de somaj.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

nu cred ca e de compatimit, el este cel din spatele lucrarilor de inlocuire retele apa-canal din calea poplacii, bani multi si acolo. omul este descurcaret, nu poti condamna pe nimeni pentru asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus