Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

La Sibiu, iarna se pregatesc irigatiile

Spațiile verzi din Parcul Astra vor fi irigate, de anul viitor, cu ajutorul unor rețele îngropate, coordonate de un sistem automatizat. Sistemul din Parcul Astra va costa 14.500 de lei și, potrivit administrației locale, va funcţiona pe toată perioada de vegetaţie a plantelor, pe perioada sezonului rece instalaţiile urmând să fie golite de apă.
Același sistem de irigații a fost deja ascuns în alte trei spații verzi: zona verde din fața Hotelului Continental, cea din fața magazinului Dumbrava și cea din fața Casei de cultură a sindicatelor. Costul acestor lucrări a fost de 25.000 de lei. ”Cu bani puțini credem că putem avea sisteme de irigare care nu se vor vedea în zone importante pentru sibieni”, spune primarul Klaus Johannis.
De rezultatele bune ale acestor patru sisteme în cursul anului viitor depinde implementarea rețelelor îngropate automatizate și în alte zone din Sibiu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus