Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
22°C

Cristi Minculescu si noua lui trupa, Lotus, concerteaza la Sibiu in decembrie

Cristi Minculescu şi noua lui trupă, Lotus, vor susţine, în luna decembrie, un mini-turneu în Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa, pregătind totodată un show de lansare a noii formaţii, pentru noaptea de Revelion, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Fundaţia Phoenix.

Cristi Minculescu revine pe scenă după despărţirea de Iris, alături de o nouă trupă - Lotus.

"(...) Cristi rămâne etern dependent numai de muzică şi în ultima vreme şi-a regăsit bucuria de a cânta alături de câţiva excepţionali muzicieni din…Germania, ţara unde şi-a stabilit rezidenţa, cel puţin temporar. Repetiţiile se desfăşoară zilnic, cu o dăruire întrecută numai de bucuria cântatului. Primul proiect se constituie într-o veritabilă istorie a rock-ului în 90 de minute, cu piese pe care orice împătimit al genului le va recunoaşte de la primele acorduri! Totul cântat cu rigoare germană şi cu vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu. Numele trupei - foarte inspirat - este Lotus", se spune în comunicat.

Publicul din România se va bucura, mai întai, de un "teaser" - varianta unplugged -, care va fi prezentat într-o suită de concerte "de colecţie" (unice şi irepetabile) în câteva cluburi din ţară.

Mini-turneul include: Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucureşti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Braşov (sâmbătă, 8 decembrie) şi Phoenix din Constanţa (duminică, 9 decembrie). Biletele şi/ sau rezervările se pot cumpăra, respectiv procura în fiecare spaţiu de concert în parte.

Lotus, noua trupă a lui Cristi Minculescu, din care face parte şi chitaristul Judy Seutter, pregăteşte un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion.

Potrivit comunicatului, aceasta nu este singura surpriză pregătită de Cristi Minculescu pentru publicul din România. Fundaţia Phoenix, care reprezintă trupa Lotus, va anunţa curând viitoarele proiecte ale formaţiei.

Pe de altă parte, în comunicat sunt dezminţite zvonurile din ultima vreme cu privire la o posibilă reunire a grupului Harap Alb. "Oricâtă simpatie reciprocă ar funcţiona între foştii componenţi ai trupei respective, nu poate fi vorba de o refacere decât cu valoare de imaginaţie. Este clar, oricât de mult şi-ar dori oricine, un castel nu mai poate fi refăcut dintr-o ruină, decât cu riscuri foarte mari. Pe de altă parte, Cristi Minculescu se simte foarte profund legat de colaborările trecute cu muzicieni şi compozitori excepţionali, cum sunt Nuţu Olteanu şi Adrian Ilie, având un respect mereu nostalgic pentru cei doi, care i-au fost alături în anii de glorie şi faţă de care se va simţi mereu îndatorat. În acest sens, nu exclude câtuşi de puţin, ba chiar ar fi fericit să se mai afle vreodată pe aceeaşi scenă cu unul sau cu altul sau - de ce nu? - împreună cu amândoi", se mai spune în comunicat.

Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

buluc

Acum 10 ani

buna treaba
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus