Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Mediasul cheltuie 600.000 de lei cu iluminatul de sarbatori

Anul acesta Mediaşul va fi împodobit cu noi instalaţii şi obiecte decorative de Craciun, toate noi nouțe. ”Astfel, toţi locuitorii municipiului Mediaş se vor putea bucura de un iluminat ornamental-festiv mai deosebit şi mai diversificat decât în anii precedenţi. Instalaţiile vor fi aprinse de ziua Sf. Nicolae, pe data de 6 decembrie şi vor funcţiona până la data de 10 ianuarie”, anunță municipalitatea de pe Târnava.

 În plus, pe lângă bradul care va fi împodobit în Piaţa Primăriei, alţi patru brazi vor fi amplasaţi şi amenajaţi în diferite zone ale oraşului, şi anume în cartierele Gura Câmpului, Vitrometan şi Moşnei dar şi în satul aparţinător Ighişu Nou.

 Costul total în acest an pentru iluminatul festiv este de aproximativ 600.000 lei.

Foto: Vasila Antipa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus