Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Depunere de proiecte: "Sibiu 2013. Smart" – pentru cine are propuneri pe aceasta tema

Casa de cultură a municipiului Sibiu a deschis sesiunea de depunere de proiecte pentru agenda culturală a anului 2013, an a cărui temă generică va fi cea ”Smart”, cu accent pe viața universitară a orașului.
Potrivit anunțului făcut public de administrația locală, termenul limită pentru depunerea proiectelor este 17 decembrie 2012. Operatorii culturali care vor dori ca autoritățile locale să cofinanțeze acțiunile lor vor trebui să își construiască programele în jurul temei anuale ”Sibiu SMART”.  Această temă a fost stabilită de Consiliul local în cursul acestei toamne, ”luând în considerare că studenţii reprezintă pepiniera viitoarelor elite intelectuale, a personalităţilor care vor influenţa în mod direct destinul culturii sibiene”.
Pe agenda culturală din acest an, căreia i-a fost ”impusă” tema ”Sibiu. Baroc Update”, au fost aprobate 53 de proiecte, pentru care a fost pus la dispoziție un buget de cofinanțare în sumă de 3,86 milioane de lei.
Ghidul de finanțare precum și restul informațiilor necesare se regăsesc pe site-ul Casei de cultură a municipiului Sibiu, aici
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 197

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus