Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Cindrea insista pe Piata Taraneasca: ”o deschidem in fiecare zi”

Promovată cu obstinație de conducerea Consiliului Județean Sibiu, Piața Țărănească din fața Sălii sporturilor Transilvania (la care participă aproximativ aceeași producători care vând și în târgul organizat în Carrefour, dar și în cel din Piața Huet, la sfârșit de săptămână) va fi deschisă în fiecare zi în săptămâna de dinaintea Crăciunului. În restul săptămânilor din decembrie, producătorii vor putea vinde în fața Sălii Transilvania și în zilele de joi și vineri, alături de fiecare sâmbătă, zi ”consacrată” pentru organizarea Pieței Țărănești.
”Există cumpărători care s-au fidelizat pentru un anumit produs, care vin dis-de-dimineaţă şi aşteaptă sosirea producătorilor”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
Piața Țărănească din fața Sălii Transilvania este primul proiect inițiat de Ioan Cindrea, după ce acesta a ajuns în postura de președinte al CJ Sibiu. Cindrea vrea să extindă ”rețeta” și la Mediaș.
Producătorilor agricoli nu li se percepe nicio taxă dacă își vând produsele în Piața Țărănească. La fel, niciun leu nu trebuie să plătească nici producătorii locali care vând de mai bine de doi ani, în fiecare vineri, în Piața Huet.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

cetateanul suparat

Acum 11 ani

CINDREA DEMISIA, sa te ia DRACU, ca noi sibienii din municipiu nu te-am votat! si acum suferim de pe urma taranilor care te-au votat! Mai bine un SAS cinstit, decat un taran din sorostin care minte oamenii si le vinde gogosi.
Raspunde

pentru cetăţeanul supărat

Acum 11 ani

orăşan pârât nu vrei tu să te iei de mână cu ultimii saşi penali ,eventual şi cu Băse ŞI SĂ PLECAŢI LANZAM spre doici land ?????????
Raspunde

#

Acum 11 ani

Caut asociat pentru deschidere aprozar pe bulevardul Mihai Viteazu. Am spatiul, asociatul trebuie sa vina cu microbuzele de marfa. E nevoie de 3-4 microbuze de marfa pentru transport si depozitarea produselor. Garantez un profit de 80-100 %.
Raspunde

suporter

Acum 11 ani

SPORT numai treebuie in SIBIU follbal nu baschet nu si alte sporturi traditionale sibiului primu oras din romania in care s-a organizat o asociatie sportiva primu meci de hanbal etc de dupa alegerile din iunie astia care au venit la ciolan au desfintat tot ma refer in primul rind la VOINTA TOATE amaritele de sate din tara au echipe in liga 1-2-3 unde nu este sport nu este nici cultura halal conducere am ales acum 4 ani suportati
Raspunde

@3

Acum 11 ani

sa mergi la Amalia Cindrea, ca are ea pe M. Viteazu spatii de inchiriat.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

piata de la sala Transilvania e foarte buna. Gasesti produse bune, paine de casa, branza, mere si multe altele. Ar trebui ca pe timp de iarna sa se gaseasca o solutie, un pavilion sau ceva semanator. Ar fi bun un targ de craciun, cu casute asemanatoare ca in Piata Mare. Cred si eu ca Joahannis nu-i multumit de piata asta. Pai daca Cindrea continua timp de 4 ani in stilul asta, adio primar sas.
Raspunde

Sibian

Acum 11 ani

Gasiti alta locatie !!!!! E penibil ce se intampla - de ce la Sala de Sport?? Daca da frigul probabil ca o sa va mutati in sala !!!.
Raspunde

angela

Acum 11 ani

Ar trebui sa se tina deja Piata taraneasca in interiorul Salii Transilvania. Pe frigul asta de ce sa inghete oamenii de frig? De ce nu se gandesc si la acest aspect, nu numai la campania electorala?
Raspunde

#

Acum 11 ani

pentru # dami un tel 0741631589.in legatura cu aprozarul
Raspunde

un sas

Acum 11 ani

Ar fi bine sa ii bage in sala de L S iar duminica sa joace sasu cu cindrea HOLARIPU,
Raspunde

cici

Acum 11 ani

Nu va mai multumeste nimeni si nimic, mai fratilor! Rog commenturi argumentate pe acest topic, nu abjectii pe fondul sustinerii politice. Economic vorbind, Piata Taraneasca este o solutie pentru oras........produse organice, preturi de producator si promovarea produselor autohtone care sustin economia si asa greu incercata.
Raspunde

gunoaie

Acum 11 ani

si noi il criticam pe johannis ca isi bate joc de sportul sibian, se pare ca in sibiu toti politicienii care ajung intr-o functie fac ceva pe sport, dar si noi o sa facem pe ei.
Raspunde

Bula

Acum 11 ani

Este foarte buna piata Cibin, cu hala aferenta. Mai este hala din piata Rahova. De ce trebuie musai la Sala Sporturilor ?
Raspunde

Cititescu

Acum 11 ani

Sunt curios daca o sa-l mai intereseze pe dl. Cindrea, la fel de mult, \"Piata Taraneasca\" si dupa alegeri.
Raspunde

Ion

Acum 11 ani

Sunt convins ca Cindrea va continua proiectul Piata Taraneasca si dupa alegeri si va cauta in permanenta sa faca imbunatatiri. Este un om de cuvant.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus