Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Atentie la volan si la semnele de circulatie: strada Lunga are sens unic

Odată cu finalizarea lucrărilor pe strada Lungă, pe tronsonul cuprins între Reconstrucție și Popa Șapcă sistemul de circulație este diferit, fiind implementată circulația în sens unic, dinspre Reconstrucției.
În cadrul lucrărilor de reabilitare a fost amenajat și un sens giratoriu la intersecția cu strada I.L. Caragiale, stradă care, de asemenea, ca căpăta sens unic de circulație înspre strada Câmpului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Popa Şapcă

Vizualizari: 312

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cetatean

Acum 9 ani

Ce idee minunata! Il rugam pe nenea care a avut ideea asta cretina sa se culce ca nu cumva sa ii vina si altele.
Raspunde

x

Acum 9 ani

deea e buna. sa tinem cont ca curu gras al sibienilor trebuie sa stea inca 30 sec. in plus in masina pentru a ajunge la destinatie. dar tot***gras al sibienilor statea in intersectia reconstructiei cu lunga mult ami mult. urlam si facem gargara la niste modificari menite sa descongestioneze traficul. atata stim. eu zic ca e o idee chiar buna si in urma modificarilor pot interveni schimbari-vezi strada dealului. Ca nu sunt facute cu cap, asta e partea a 2a si e incompetenta oamenilor din birourile primariei. giratoriul din reconstructiei vladimirescu campului e prea mic. cercurile ar trebui facute mai mari si sa contina o banda. astfel n ar mai aparea problema schimbarii benzilor in giratoriu
Raspunde

B

Acum 9 ani

E corect.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

E buna reconfigurarea cu o singura mentiune; trebuia lasata o banda de circulatie de la giratoriul Lunga- Caragiale spre Reconstructiei dar cu viraj obligatoriu la dreapta catre Reconstructiei sau Vladimirescu. Se para ca circulatia pe Caragiale si apoi pe Campului va fi putin cam \"inghesuita\" mai ales pentru vehiculele mai mari! Dar in mare, e spre bine!
Raspunde

cip

Acum 9 ani

ba voi faceti toate strazile cu sens unic?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus