Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Grigore Popescu, inapoi la conducerea Fiscului sibian

Ordinul președintelui ANAF prin care Grigore Popescu, directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice Sibiu, a fost detașat la București pe o perioadă de șase luni a fost anulat la mijlocul acestei luni. ”Sunt la serviciu, la Sibiu”, a confirmat Popescu pentru Turnul Sfatului.
El a fost detașat pe un post de director adjunct în cadrul Direcției generale de strategie din cadrul ANAF la mijlocul lunii octombrie. Detașarea este o practică împământenită din 2008, când după ce au ajuns la putere reprezentanții PSD, directorii mai multor instituții deconcentrate din județ, în special din zona fiscală și de control, au fost trimiși cu lunile să conducă instituții similare din alte județe ale țării. Atunci, Grigore Popescu a fost detașat pe postul omonim din Teleorman, în locul său fiind detașat directorul Fiscului din Sălaj.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 8 ani

Asta este stilul comunistilor u.s.l-asi daca nu acepti sa te lncorporezi la ei te santajeaza numai ln ultimul timp s-au efectuat mii de controale la firme si magazine sa cumuleze bani negri pentru alegeri .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus