Sâmbătă,
27.02.2021
Cer Senin
Acum
0°C

24 de strazi din Hipodrom raman zece ore fara gaz

De miercuri dimineața, până după lăsarea întunericului, câteva mii de sibieni nu vor avea căldură în apartamente. Reprezentanții companiei de distribuire a gazului metan anunță că vor pune în funcțiune investiții ”esențiale pentru siguranţa şi continuitatea alimentării cu gaze naturale a consumatorilor din zonă”. Iar pentru punerea în funcțiune a noilor rețele de sub strada Hipodromului este nevoie de aproximativ zece ore, începând cu miercuri, 28 noiembrie, ora 08:00.
Străzile afectate sunt Oituz, Vasile Milea, Alexandru Ioan Cuza, Călugăreni, Mirăslău, Cernei, Andrei Mureşan, Eroilor, Nicolae Iorga, Porumbacului, Luptei, Aleea Călăraşilor, Aleea Roşiorilor, Aleea Artileriştilor, Aleea Geniştilor, Aleea Infanteriştilor, Hipodromului, Aleea Haiducului, Aleea Buia, Aleea Biruinţei, Aleea Turnu Roşu, Gorăslău, Rahovei şi Aleea Şelimbărului.

”Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu orele 18.00. Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, arată reprezentanții E.On într-un comunicat de presă.
Pentru eventualele solicitări de informații sau reclamații pot fi folosite numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus