Miercuri,
04.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Concert Münchner Klaviertrio

Centrul Cultural German Sibiu în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu invită sibienii la un concert extrordinar - Münchner Klaviertrio, care se va desfăşura în 12 decembrie, la sala Thalia.

Fondată în anul 1982 Münchner Klaviertrio este unul dintre cele mai active şi mai admirate ansambluri de muzică de cameră din Germania. Concertele susţinute în numeroase ţări din Europa, America de Nord, Asia şi Africa demonstrează cât este de îndrăgit trioul de publicul din întreaga lume.

Donald Sulzen (pian), Michael Arlt (vioară) şi Gerhard Zank (violoncel) au avut reprezentaţii pe scene faimoase din întreaga lume precum cele de la Filarmonica Berlin, Carnegie Recital Hall din New York, Suntory-Hall şi Casals-Hall din Tokio şi Wigmore-Hall din Londra.

Repertoriul diversificat cuprinde atât lucrări moderne şi romantice cât şi lucrări compuse special pentru orchestră, redate într-un mod energic şi expresiv. Din programul concertului fac parte Johannes Brahms: Trio c-Moll op. 101 şi Franz Schubert: Trio Es-Dur op. 100.

Concertul va avea loc miercuri, 12 decembrie, de la ora 19:00, la sala Thalia. Intrarea este liberă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus