Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Doar 12 zile au mai ramas pentru inscrieri in programul de voluntariat al FITS 2013!

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Asociația Proiect 1200 recrutează voluntari pentru cea de-a XX-a ediție FITS, care va avea loc în perioada 7-16 iunie 2013.

Anunțul este destinat tuturor voluntarilor, indiferent de vârstă sau categorie socială. Condiția esențială este ca aceștia să fie interesați de provocări profesionale culturale, dornici de a descoperi lumea artei spectacolului, de a învăța lucruri noi alături de profesioniști din domeniul teatrului și de a experimenta fenomenul care transformă Sibiul, anul, timp de 10 zile, într-un oraș al artei.

Înscrierile au loc în perioada 7 noiembrie-15 decembrie și se fac prin completarea formularului de înscriere online. Acesta și multe alte detalii pot fi găsite pe website-ul www.proiect1200.ro.

”În urma completării formularului de înscriere, voluntarii vor fi selectați și chemați la cea de-a doua etapă, interviul. La final, fiecare voluntar va  parcurge o întreagă perioadă de pregătire intensivă, timp de patru luni, specializată pe departamentul ales. Pentru studenți există un avantaj dublu- pe lângă o experiență minunată, ca voluntari ai FITS pot echivala practica de profil necesară specializării lor”, se arată în anunțul oficial al organizatorilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus