Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-4°C

Johann Strauss Ensemble, la Sibiu. Mai sunt noua zile pana la concert | Video

05 Decembrie 2012 13:03

În seara de vineri a săptămânii viitoare, orchestra Johann Strauss Ensemble va susține la Sala Thalia deja tradiționalul Concert de Crăciun. Anul acesta, concertul va fi în ton cu tema culturală a Sibiului, ”Baroc Update”, astfel că programul celor 21 de instrumentiști a fost special conceput pentru fosta Capitală culturală Europeană. În caietul – program al concertului care va începe la ora 19:00, sunt trecuți autori precum G.F. Handel, J.S. Bach, Christoph W. Gluck dar și, evident, Johann Strauss, tatăl și fiul.

Concertul va avea loc tot la Sala Thalia, unde a avut loc și prima întâlnire între orchestra condusă de Russel McGregor, dirijorul orchestrei de la Palatul Schönbrunn. ”A trecut ceva timp de atunci, dar încă țin minte atmosfera intimă și frumoasă de la Sala Thalia. Eram foarte aproape de public, ceea ce este minunat, și țin minte că toată lumea prezentă atunci a avut parte de o seară memorabilă”, spune Russel McGregor.

Anul trecut, în Concertul de Crăciun, muzicienii Johann Strauss Ensemble au fermecat sala plină, spectatorii cântând, efectiv, alături de cei de pe scenă.
”Concert de Crăciun. Baroc” este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Concertul este susținut de Fundația Con-A, Flaro și Hotel Hilton Sibiu. Evenimentul este promovat de ziarul Turnul Sfatului.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

B

Acum 7 ani

Minunat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus