Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Joi se redeschide Faurului

Lucrarea de 1,27 milioane de lei, fără TVA, ce a presupus reabilitarea străzii Faurului a fost finalizată, iar strada va fi redeschisă circulației începând de joi, 6 decembrie. Primarul Klaus Johannis va marca, în jurul orei 13:00, deschiderea străzii modernizată de societatea sibiană Sinecon SRL. Contractul de execuție a fost semnat la mijlocul lui mai, anul acesta, fondurile fiind asigurate prin Programul Operațional Regional.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

lucian

Acum 8 ani

arata foarte bine. civilizat.
Raspunde

B

Acum 8 ani

Arata european, asa cum se cuvine! Bravo!
Raspunde

unu

Acum 8 ani

Si dupa aia vin cei de la Gaz si zgurma totul ?
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

@ unu (IP 94.52.20.30) Nu vin imediat, o mai lasa o saptamana sau doua ca sa o vada cat mai multi si dupa aia o executa, asa ... sa aiba cine sa se oftice!
Raspunde

Eon

Acum 8 ani

Va rugam nu fiti rai, trebuie sa va spunem ca ne calauzim dupa regula de 3 simpla: maxim 3 zile si bagam utilajul!!!
Raspunde

D

Acum 8 ani

Strada nu va fi sparta, dar se va umple de masini care vor fi parcate dupa ureche, pentru ca iarna nu se mai vad liniile (si daca s-ar vedea ar fi ignorate): botul masinii pe trotuar acolo unde trotuarul e mai stramt, paralel cu trotuarul si jumate pe trotuar, pe zebra, in zona intersectiilor, in fata portilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus