Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

O sibianca a fost cooptata in spectacolul "Vreau la opera"

"Vreau la Operă!" şi-a desemnat câştigătorii în urma preselecţiei din 3 decembrie, iar Dominique Simionescu este singura sibiancă admisă în echipa spectacolului.

"Vreau la Operă!" este un spectacol de elită dedicat copiilor deosebit de talentaţi, care promovează totodata educarea şi dezvoltarea publicului pasionat de acest stil muzical.

„Dominique se pregateşte la Palatul Copiilor din Sibiu cu prof. Claudiu Botoroaga, iar merntorul ei la concurs a fost Oana Andra, mezzosoprană la Opera Română. Dominique a interpretat piesa „Trurli dragă”, compusă de Vasile Vasilache şi a devenit astfel membru al Centrului Gifted Education, destinat copiilor supradotaţi”, a spus mama fetiţei de 11 ani.

Cei zece mici artişti selecţionaţivor avea şansa să întâlnească pe scenă personalităţi din diverse domenii- pianiştii Horia Mihail şi Toma Popovici, prim-balerinul şi coregraful Vali Rosca, actorii Cristi Gretcu şi Paula Chirila, tenorul Robert Nagy, mezzosoprana Oana Andra, informaticianul şi programatorul Ionut Gaota, femeia de afaceri Maria Grapini.

„Evenimentul promovează educarea şi dezvoltarea audienţei acestui stil muzical, mai ales în randul celor mici, ca o contracarare a afluxului de subcultură care invadează mass-media, privând copiii de exemple pozitive şi de modele demne de urmat”, spun organizatorii.

Evenimentul este organizat de Asociaţia "David Petrovich pentru Copii" în cadrul campaniei "Vreau la Operă!", concepută şi iniţiată de mezzosoprana şi scriitoarea Oana Andra.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

...

Acum 9 ani

Zii Nitu si trage apa...
Raspunde

Daniela Simionescu

Acum 9 ani

In 3 dec a fost Spectacolul Vreau la Opera.Nu a fost un concurs,ci un spectacol cu 11 copii de elita
Raspunde

marinela

Acum 9 ani

haaaa,haaa,haaa. Daca si asta e copil \"supradotat\" i-mi inchipui ce spectacol a fost .O copila care se matzaie pe scena.habar na-re sa cante .O amatoare pe care mama o vrea cu tot din adinsul vedeta.Daca o copila care nu i-a premii e supradotata cei care i-au premii cum sunt?Mama se milogeste peste tot si cersete bani ca sa apara fiicasa pe la festivaluri.
Raspunde

adela

Acum 9 ani

cp e invidiosi daca sint si altii superdotati de ce nu au participat?
Raspunde

anastasia

Acum 9 ani

De unde sti ca nu are premii.Intii intereseazate si apoi vorbeste .Invidiosilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus