Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Gata cu santierele. Vezi ce strazi raman inchise

Peste 30 de străzi au intrat în lucru în cursul acestui an. Odată cu venirea iernii, trei vor rămâne închise până la primăvară, când lucrul va fi reluat. Pe restul străzilor, chiar dacă lucrările nu au fost terminate, infrastructura rutieră a fost adusă la un stadiu ”traversabil”.
”Din toate cele peste 30 de şantiere la care s-a lucrat anul acesta, doar Calea Poplăcii - tronsonul de la Piaţa Sadu spre ieşirea din oraş, strada Ocnei şi strada Turnului vor fi închise traficului peste iarnă, restul fie au fost finalizate, fie au fost aduse la un stadiu care permite circulaţia”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Anul acesta s-au început lucrările de reabilitare pe Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, strada Reşiţa, Gheorghe Asachi, Maşiniştilor, Tudor Arghezi, Dobrogei, Gh. Şoima, George Topârceanu, Dobrogei şi Teilor. De asemenea, au fost executate lucrările de construire a podului nou peste Cibin care a fost deja dat în folosinţă şi cele de reparaţii capitale la viaductul Gara Mică, circulaţia fiind redeschisă recent. Anul acesta s-au terminat lucrările şi pe străzile Viitorului, Privighetorilor, Hochmeister, Prejbei şi I.L. Caragiale. Lucrările pe strada Faurului, Turnului şi Ocnei au demarat anul acesta, strada Faurului fiind deja redeschisă traficului. S-a lucrat şi pe ultimul tronson al străzii Ţiglari şi pe Calea Turnişorului, ultima fiind adusă la stadiu de prim strat asfaltic.
Constructorii au lucrat anul acesta şi în Cartierul Tineretului, viabilizarea acestuia fiind practic încheiată.


Sursa: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

fan NASA

Acum 11 ani

sa vedem daca sunt in stare sa le si deszapezeasca...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus