Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

"Vremea dragostei, vremea mortii“ revine pe scena sibiana

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă duminică, 16 decembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Vremea dragostei, vremea morții“ în regia lui Radu – Alexandru Nica.

„Vremea dragostei, vremea morții“ are la bază un text scris de Fritz Kater, care a fost votat de un juriu al revistei „Theater Heute“ drept cea mai bună piesă germană a anului 2003. Producția Teatrului Național din Sibiu îi reunește pe actorii Ofelia Popii, Cătălin Pătru, Diana Fufezan, Cristina Flutur, Florin Coşuleţ, Alexandru Malaicu și Bogdan Sărătean într-un spectacol dinamic despre dragoste, pasiune, durere, renunțare și moarte ce își propune să aducă o nouă perspectivă asupra rememorării perioadei comuniste.

„E o bucurie să reluăm acest spectacol după mai bine de un an de zile! Mi-a fost dor să vorbim despre frumusețile de zi cu zi din copilăria noastră, iar forța acestui spectacol stă tocmai în actualitatea și sinceritatea acestei povești.“ a declarat Florin Coșuleț în pauza dintre repetiții.

„Vremea dragostei, vremea morții“ a avut premiera în 2006 și a fost nominalizat la premiile UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar și cea mai bună scenografie.

Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus