Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Gazprom a deschis prima benzinarie din tara, langa Sibiu. 5,73lei - benzina si motorina

Cel mai mare produ­cător de gaze din lume a deschis primul punct de alimentare cu carburanți din România, la Veștem. Achizițiile de benzinării din România se fac prin grupul petrolier sârb NIS, care anul acesta a cumpărat trei benzinării în România de la proprietari particulari. Potrivit declaraţiilor oficiale, sârbii ar fi trebuit să ajungă anul acesta la 40 de benzinării pentru ca în 2014 reţeaua să numere 120 de puncte de alimentare, informează zf.ro. Brandul utilizat de ruşi pentru piaţa locală, cel puţin pentru prima benzinărie, este Gazprom, nu NIS. Preţurile sunt comparabile cu cele practicate de celelalte lanţuri de distribuţie a carburanţilor: la Gazprom un litru de benzină pleacă de la 5,73 lei, la fel ca la motorină, unde cel mai ieftin sortiment costă tot 5.73 lei. 

Tot la intersecția DN1 cu DN7, la Veștem, de câteva zile au deschis o nouă stație de carburanți și ungurii de la MOL. În zona Sibiului este așteptată și construirea unei benzinării AGIP, în zona intersecției Căii Șurii Mici (”drumul hoților”) cu centura Sibiului. Compania de origine italiană a obținut încă de anul trecut un certificat de urbanism pentru ridicarea acestei stații de carburanți.
Foto: Ziarul Financiar

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 450

Comentarii

3 comentarii

Tavi

Acum 11 ani

la Gazprom un litru de motorină pleacă de la 5,73 lei, iar la motorină, de la 5,97 lei. Corecteaza Turnule
Raspunde

kok

Acum 11 ani

i-a pus D-zeu mina in cap lui Sufana cu rusii care i-au cumparat sandramaua de la vestem
Raspunde

boicot

Acum 11 ani

boicot la rusi!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus