Și în 2013, sibienii vor putea cumpăra produse tradiționale, de la producătorii din județ, care își vor aduce marfa la Piața Transilvania. Deși inițial piața trebuia să fie închisă, Consiliului Județean și Camera Agricolă au decis că piața va funcționa și în lunile ianuarie și februarie, în fiecare sâmbătă, între orele 8:00 și 14:00.
Producători din tot judeţul, din Agnita, Bazna, Dumbrăveni, Hamba, Slimnic, Târnava și alte localități, vin în piaţă cu marfă proaspătă şi produse pentru toate gusturile.
Producătorii vând lactate, produse apicole, legume, telemea, mezeluri, suc de cătină, suc de mere, gemuri, pâine, produse de patiserie, ouă și fructe.
Piața Țărănească Transilvania este împărțită în trei sectoare, primul de Carne-lapte-ouă, apoi al doilea de Legume-fructe-miere și ultimul de Panificație.
Cei peste 100 de comercianţi sunt verificați și aprobați de Camera Agricolă și Direcția Sanitar-Veterinară.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Consiliului Județean , Piața Țărănească Transilvania , Direcția Sanitar , Camera Agricolă , Piaţa Transilvania
Vizualizari: 446


Ultimele comentarii
Acum 18 minute
5
Acum 22 minute
HBomb
Acum 26 minute
5
Acum 30 minute
HBomb
Acum 34 minute
Favela C