Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Gaz Metan l-a transferat pe Zoran Krstanovic

Echipa de baschet masculin din Mediaș l-a transferat pe Zoran Krstanovic.

Sârbul revine în Liga Naţională de Baschet Masculin la câteva luni după ce a părăsit U-Mobitelco Cluj în schimbul unui transfer în Ucraina. Krstanovic a evoluat la U-Mobitelco sub comanda lui Marcel Țenter, viitorul său antrenor de la Mediaș,  alături de care a câştigat titlul în 2011. 

Jucătorul în vârstă de 30 de ani s-a transferat în vara anului trecut în Ucraina, la Kryvbasbasket, echipă la care a evoluat puțin. Astfel că baschetbalistul a acceptat oferta venită de la Gaz Metan Mediaș, iar duminica trecută a semnat cu medieșenii până la finalul acestui sezon. „Da, am reuşit să-l aduce pe Krstanovic, aveam nevoie de întăriri, în condiţiile în care suntem calificaţi în primele 16 echipe din Eurochallenge. Normal, transferurile de calibru s-au închis, poate mai aducem un fundaş roman, tânăr, ca să ne ajute la pregătiri'', a declarat antrenorul Marcel Ţenter, duminică, pentru MEDIAFAX. 

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, dar evoluează pe alte două fronturi - Liga Naţională şi FIBA Eurochallenge. În competiția europeană, Gazul este singura echipă românească masculină, care a trecut de prima fază a grupelor.

sursă foto: prosport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus