Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CSU în derivă. A treia înfrângere consecutivă

CSU în derivă. A treia înfrângere consecutivă

SCMU Craiova administrează Sibiului cea mai gravă înfrângere a sezonului. Sibienii pierd partida din deplasare la 25 de puncte diferență.

CSU Sibiu a pierdut partida disputată aseară, la Craiova, împotriva echipei Sport Club Municipal. Meciul, jucat în cadrul celei de-a șasea etape a sezonului regulat, a fost lipsit de orice urmă de emoții pentru echipa gazdă, care a condus 35 dintre cele 40 de minute ale partidei.

Sibienii au fost dominați la toate capitolele, singurul aspect al jocului în care s-au făcut remarcați au fost punctele reușite pe contraatac, unde au reușit 16 față de cele 8 ale craiovenilor. În rest, dominația a fost totală.

Craiova a început cu un cinci compus din Watson, Flannigan, Voinescu, Nikolic si Palmi în timp ce Sibiul i-a trimis în teren pe Whelan, Blumbergs, Dragoste, Walton și Sebastian Ionescu. Craiovenii au marcat primele 7 puncte ale partidei, urmate de 4 puncte reușite de sibieni.

CSU s-a apropiat la un punct la scorul de 10-9, și a preluat pentru scurt timp conducerea printr-o aruncare de trei a lui Blumbergs, după care craiovenii s-au instalat la cârma jocului. Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 23-17 pentru gazde. Desprinderea decisivă a avut loc în sfertul secund, unde craiovenii au reușit să marcheze 31 de puncte față de cele doar 17 reușite de sibieni.

De altfel, Sibiul nu a câștigat niciuna dintre cele 4 reprize ale partidei, ultimele două fiind încheiate cu 24-21 respectiv 19-17 pentru SCMU.

CSU a căzut pe locul 8 în urma înfrângerii de la Craiova și pare să nu se regăsească. Elevii lui Miguel Angel Hoyo au pierdut ultimele trei partide consecutive, 112-88 cu U Cluj, 78-74 cu Rapid și 97-72, ieri, cu SCM Craiova.

Pentru sibieni, cei mai buni marcatori au fost Blumbergs cu 14 puncte, Crespo cu 13 și Walton și Ozkan cu câte 12. Până la următoarea partidă din campionat, Miguel Hoyo are la dispoziție o perioadă ceva mai lungă pentru a încerca să remedieze situația echipei având în vedere că CSU Sibiu stă în etapa cu numărul 7 și va juca următorul meci acasă, în 3 decembrie, cu Petrolul Ploiești.

Foto: CSU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus