Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Antrenor asistent spaniol la CSU Sibiu

Antrenor asistent spaniol la CSU Sibiu

CSU Sibiu își completează banca tehnică pentru următorul sezon cu un antrenor asistent adus la Sibiu din Spania.

Mikel Ereno Martin este originar din Țara Bascilor și are 27 de ani. Cariera sa a început la academia lui Betis Sevilla iar în 2020 a avut prima experiență în străinătate, fiind asistent la echipa Selfoss Karfa în Islanda. A petrecut acolo un sezon după care a revenit în Spania unde a antrenat echipa Club Baloncesto Tizona Burgos.

Noul asistent se alătură staff-ului condus de conaționalul său, Miguel Angel Hoyo și din care mai face parte și antrenorul secund Cătălin Vulc.

„Am amintiri frumoase legate de oraș, de acum câțiva ani de când am fost la Sibiu. Șederea aici a fost foarte plăcută. Să muncesc în fiecare zi cu Miguel Angel Hoyo și să fiu alături de el zi de zi mă face să mă simt privilegiat. El este un model de urmat și cu toții îi cunoaștem abilitățile de antrenor. Mă aștept să învăț multe în acest an” a spus Mikel Ereno pentru site-ul oficial al grupării.

Cu cine joacă CSU în Cupa României

Între 1 și 3 octombrie, CSU Sibiu va lua parte la un turneu de calificare în Final 8-ul Cupei României alături de CSM Târgu Jiu și SCM Ohma Timișoara. Cele trei echipe fac parte din grupa E.

Din acest sezon, Cupa României are un format. În prima faza cele 18 echipe aliniate la start au fost distribuite în 6 grupe. Câștigătoarele din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri 2 vor avansa în competiție. Se revine din acest sezon la formatul Final 8, astfel că echipele vor trece de prima fază a competiției, ajung direct la turneul final, care va avea loc între 11 și 15 februarie, anul viitor.

Licitație câștigată, meciurile la Mediaș

Clubul sibian a obținut de la Federația Română de Baschet organizarea turneului din prima fază a Cupei României, în urma unei licitații.

Cu toate astea, CSU se vede nevoită să organizeze turneul în sala de la Mediaș, pentru că Sala Transilvania este ocupată în aceeași perioadă cu un alt eveniment sportiv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus