Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Protocol intre ULBS si Cambridge University

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a încheiat un protocol cu Cambridge University în urma căruia Centrul de Limbi Străine al ULBS a devenit centru agreat al Cambidge ESOL, fiind abilitat să organizeze examene pentru obținerea certificatelor Cambridge FCE, CAE și CPE.

În paralel cu aceste examene, Centrul de Limbi Străine a fost abilitat să organizeze cursuri de pregătire pentru următoarele certificate Cambridge:

- First Certificate in English (FCE)

- Certificate in Advanced English (CAE)

- Certificate of Proficiency in English (CPE)

- Business English Certificate (BEC)

- IELTS

- Preliminary English Test (PET)

- Key English Test (KET)

”Primul examen pentru obținerea acestor certificate va avea loc în luna iunie și se va desfășura în prezența evaluatorilor Cambridge. Testele sunt elaborate și ulterior corectate de ESOL Examinations Cambridge, iar rezultatele însoțite de feedback sunt comunicate in 3-4 săptămâni”, a transmis astăzi Daliana Drăguțescu, purtătorul de cuvânt al ULBS.             

Centrul de Limbi Străine funcționează în regim deschis, permițând astfel accesul la examen și candidaților externi.

Informații suplimentare privind testarea se pot obține la Centrul de Limbi Străine din cadrul Facultății de Litere și Arte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

shane

Acum 11 ani

Am luat cambridge-ul in a XI-a si la facultate am mai facut 2 semestre de engleza fix degeaba ca nu sunt in stare sa echivaleze asa ceva .
Raspunde

Profesor

Acum 11 ani

La ULBS lipsesc masuri manageriale elementare si principii academice simple, care lipsesc. Incheierea de protocoale cu mari universitati nu are nici o relevanta, ci incearca doar sa creeze imagini false in opinia publica si sa mascheze marile lipsuri, a caror remediere sta in puterea comunitatii academice. Pana la Cambridge, hai sa eliminam mai intai macar cateva din marile tare care ne macina cu incetul si conduc la un regres continuu al ULBS, care dureaza de aproape un deceniu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus