Sâmbătă,
16.10.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Inscrierile la WACKEN Metal Battle Romania 2013, pe ultima suta de metri

Marți, 15 ianuarie 2013 este ultima zi în care trupele româneşti de rock se pot înscrie pentru faza naţională a concursului WACKEN Metal Battle Romania, ediția a V-a. Până în 15 februarie vor fi anunţate trupele care se vor lupta în semifinalele regionale pentru un loc în finala naţională care se va desfăşura în 16 mai 2013, la Sibiu.

“Formaţiile care vor să se înscrie în preselecţie pot obtine mai multe informatii de pe pagina de facebook a concursului sau la email: woametalbattleromania@gmail.com. În urma preselecţiei un juriu internaţional va desemna trupele care vor participa la finala naţională ce se va desfăşura la Sibiu”, spun organizatorii.

Formaţia din România declarată câştigătoare va avea şansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume. Trupele participane la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals.

Câştigătoarea finalei internaţionale va obţine de asemenea un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casă de discuri heavy-metal independentă din lume. În prezent, Wacken Metal Battle se desfăşoară în 30 de ţări diferite.

Din 2004, de când se desfăşoară anual, Wacken Metal Battle a devenit unul dintre cele mai importante concursuri internaţionale de talente pentru tinere trupe ale genului. Finala internaţională va avea loc în perioada 31 iulie – 3 august, în cadrul festivalului Wacken Open Air 2012.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

oPservator

Acum 8 ani

Probabil Dorina Nitu a invatat limba romana in fuga, de aia inscrierile - in viziunea dumneaei - se fac \"pe ultima suta de metrii\". Ii recomand sa se lase de sport cand scrie articole care n-au legatura cu suta de metrii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus