Vineri,
19.08.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Sibienii care reprezintă România au ocupat locul 2 la concursul din cadrul Wacken Open Air

Sibienii care reprezintă România au ocupat locul 2 la concursul din cadrul Wacken Open Air

Formația sibiană E-an-na a ocupat locul 2 în cadrul concursului Wacken Metal Battle, organizat cel mai mare festival de heavy-metal din lume. Cei de la E-an-na au reprezentat România într-o competiție în care alte 28 de țări și-au trimis reprezentanți.

Cei de la E-an-na au reprezentat România la festivalul organizat în Germania, la finalul săptămânii trecute. La finalul competiției, E-an-na a poziționat țara noastră pe locul doi în clasamentul final, după Mexic, dar înaintea Olandei, Islandei și Franței, de exemplu. „Au prins foarte, foarte bine la public, care a reacționat foarte bine. Cei 7.000 de oameni care au asistat la interpretarea celor de la E-an-na au rezonat în totalitate cu cei de pe scenă. Este pentru a doua oară când România ocupă locul doi în finala Wacken Metal Battle. În 2014, același loc doi a fost ocupat și de trupa Dirty Shirt”, spune Laurențiu Străuț, promoter Wacken Metal Battle România. Tânăra formație sibiană a interpretat trei piese în cele 20 de minute care le-au fost alocate pe scena de la Wacken. Este vorba de Șivoi, Codru și Epitaf, ultima piesă fiind special pregătită pentru concurs.

Citește și E-an-na. Tinerii rockeri sibieni care duc Jiana la cel mai mare festival heavy-metal din lume | Foto și video

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

tom

Acum 5 ani

Bravo copii !
Raspunde

trei puncte

Acum 5 ani

Bravo voua! la mai mare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus