Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Sibienii care reprezintă România au ocupat locul 2 la concursul din cadrul Wacken Open Air

Sibienii care reprezintă România au ocupat locul 2 la concursul din cadrul Wacken Open Air

Formația sibiană E-an-na a ocupat locul 2 în cadrul concursului Wacken Metal Battle, organizat cel mai mare festival de heavy-metal din lume. Cei de la E-an-na au reprezentat România într-o competiție în care alte 28 de țări și-au trimis reprezentanți.

Cei de la E-an-na au reprezentat România la festivalul organizat în Germania, la finalul săptămânii trecute. La finalul competiției, E-an-na a poziționat țara noastră pe locul doi în clasamentul final, după Mexic, dar înaintea Olandei, Islandei și Franței, de exemplu. „Au prins foarte, foarte bine la public, care a reacționat foarte bine. Cei 7.000 de oameni care au asistat la interpretarea celor de la E-an-na au rezonat în totalitate cu cei de pe scenă. Este pentru a doua oară când România ocupă locul doi în finala Wacken Metal Battle. În 2014, același loc doi a fost ocupat și de trupa Dirty Shirt”, spune Laurențiu Străuț, promoter Wacken Metal Battle România. Tânăra formație sibiană a interpretat trei piese în cele 20 de minute care le-au fost alocate pe scena de la Wacken. Este vorba de Șivoi, Codru și Epitaf, ultima piesă fiind special pregătită pentru concurs.

Citește și E-an-na. Tinerii rockeri sibieni care duc Jiana la cel mai mare festival heavy-metal din lume | Foto și video

Sursa foto

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

tom

Acum 4 ani

Bravo copii !
Raspunde

trei puncte

Acum 4 ani

Bravo voua! la mai mare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus