Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Din Sibiu, în America. Reclamă a trupei E-an-na, pe celebrele ecrane din Times Square

Din Sibiu, în America. Reclamă a trupei E-an-na, pe celebrele ecrane din Times Square

Trupa sibiană E-an-na a postat pe pagina de facebook o fotografie care surprinde o reclamă cu membrii trupei și cu trimitere către canulul lor de Spotify, pe unul din celebrele ecrane din Times Square.  

„Doar să vedem acest lucru ne face pielea de găină și ne motivează să facem cât mai multe să ajungem acolo. Our community is the best! Mulțumim mult Mihnea pentru acest lucru și vouă că ne sprijiniți să ducem călătoria E-an-na cât mai departe!”, se află scris în descrierea postării celor de la E-an-na.

Andrei Oltean, vocalistul trupei și unul dintre membrii fondatori, spune că această reclamă a fost posibilă datorită unui prieten și fan al trupei. Este un cadou pe care trupa îl apreciază și, în același timp, încă un pas în evoluția trupei.

„E o poveste destul de faină, nu a fost nimic plănuit din partea noastră. Avem un prieten și fan care a făcut și parte din echipajul nostru extins până s-a mutat în America și a prins el cumva ocazia asta, să ne pună o reclamă de 15 secunde în Times Square. A fost un fel de cadou foarte bine primit din partea lui. La fel ca fiecare pas în călătoria noastră, și acesta este foarte important.

Citește și: Trupa sibiană E-an-na, după experiența de la Eurovision. „A fost un maraton intens. Nu ne vom opri aici”

Despre E-an-na

Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Au cântat la Wacken Open Air în 2017, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizând milioane de ascultări.

Ce înseamnă E-an-na: Casa cerului

Trupa a fost concepută în Sibiu, iar acum are membri din toate colțurile țării: Sibiu, Cluj, Bucureșți, Iași, Brașov și Târgu Mureș, iar fiecare își pune amprenta asupra creațiilor artistice actuale, într-un fel sau altul.

Printre membrii trupei regăsim diverse meserii - IT-șți, designeri de jocuri, cercetători științifici, studenți și profesori de pian.

În sumeriana antică, numele trupei se traduce prin sintagma “casa cerului”. Era numele templului zieței Ishtar. În viziunea lor, ‘E-an-na’ reprezintă o lume pentru cei care nu își găsesc locul în lumea actuală, aceasta din urmă fiind entropică şi plină de gânduri negative.

Componența trupei

- Andrei “Solomonar” Oltean - voce, fluiere, cimpoi

- Andrei Piper - chitară

- Dragos Geomolean - chitară bass

- Ioana Popescu - clape

- Ovidiu "Cio" Ban - chitară

- Paul Cristian - tobe

- Roxana Amarandi - voce, vioară

Sursă  foto: E-an-na/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2432

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 2 luni

:)))) Ce stire :) daca nu a mers cu Eurovision macar sa mearga cu America's Got talent, nu? :) Cu albumul de rockmanele cum ramane? A ajuns in top 100?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus