Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Risipa? In Bucuresti, primaria organizeaza un concurs de aruncat brazi!

 

Primăria Sectorului 6 organizează sâmbătă, în Parcul Drumul Taberei, începând cu ora 16:00, un concurs inedit de aruncat brazi, o replică a unui eveniment care se desfăşoară anual în Germania, cu probe asemănătoare celor de la aruncarea suliţei, câştigătorii urmând să primească premii surpriză.

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) şi Centrul Cultural European organizează sâmbătă, în Parcul Drumul Taberei, începând cu ora 16.00, un concurs inedit de aruncat brazi, replică a unui eveniment care se desfăşoară anual în Germania şi a devenit o adevărată tradiţie după sărbătorile de iarnă, se arată într-un comunicat, de vineri, al Primăriei Sectorului 6.

Reprezentanţii administraţiei publice de sector precizează că brazii care vor fi aruncaţi sunt cei strânşi până în prezent din Sectorul 6 de către ADPDU, competiţia constând în exerciţii asemănătoare probelor de aruncarea suliţei.

Se vor acorda premii surpriză celei mai lungi aruncări, celei mai originale, dar şi aruncării care strânge cele mai multe aplauze din partea spectatorilor, mai precizează sursa citată.

Ulterior, din cei peste o mie de brazi strânşi de ADPDU Sector 6 va fi făcut cel mai mare foc de tabără, care va marca încheierea sărbătorilor de iarnă.

  Totodată, reprezentanţii primăriei vin în sprijinul cetăţenilor care, pentru sărbătorile de iarnă, au achiziţionat brazi în ghivece şi oferă ajutorul necesar pentru plantarea acestora. Astfel, orice posesor al unui brad în ghiveci poate contacta, la numărul de telefon 021.410.16.81, o echipă ADPDU, care se va deplasa în zona din Sectorul 6 unde se doreşte plantarea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sibian

Acum 9 ani

O, brad gustos. Pomii de Crăciun devin hrană pentru animalele de la zoo. Animalele de la unele grădini zoologice din Germania primesc cadouri şi după Crăciun şi Revelion. Si animalele de la zoourile romanesti mor de foame. Bravo Bucuresti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus