Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Amalia Cindrea isi arata muschii: controale in hypermarketuri

Inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului au demarat miercuri un control de amploare în hypermarketurile din oraș. Verificările au avut loc după ce zeci de sibieni au reclamat că găsesc în magazine lăzi pline cu produse stricate. Chiar dacă angajații magazinelor au încercat să acopere marfa alterată, inspectorii au avut de unde alege. Clienții li s-au plâns inspectorilor de la Protecția Consumatorilor că sunt nevoiți să cumpere marfă de slabă calitate, pentru că nu au de ales.

Hypermarketurile din Sibiu s-au ales cu amenzi de până la 20.000 de lei și au fost obligate să distrugă marfa stricată. În zilele următoare, inspectorii OPC vor verifica și dacă reducerile aplicate deja în magazine respectă legislația în vigoare.
Amalia Cindrea a fost transferată funcția de comisar şef adjunct la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu în data de 7 ianuarie 2013, din postul de consilier superior al Agenției naționale de formare din cadrul Ministerului Muncii. Acțiunea de miercuri a fost prima de mare amploare de când Amalia Cindrea se află în fruntea OPC Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

20 comentarii

bzn

Acum 11 ani

Foarte bine face, voi nu va aratati muschii prin carciumi la rubrica voastra permanenta?
Raspunde

mercur

Acum 11 ani

sa fie de bun augur. se cunoaste schimbarea in bine. s-a adeverit: om potrivit, la loc potrivit
Raspunde

Culae

Acum 11 ani

Nu merge cu jumatati de masura la Dansa! Consumatorul trebuie respectat!
Raspunde

un

Acum 11 ani

Daca ii asa de muschiuloasa sa vina pe str Al Genistilor din Sibiu sa vada ce lucrare au facut cei de la apa canal ii noroi pe str mai ceva ca la Poplaca .
Raspunde

PDList

Acum 11 ani

Vai, vai pedeliştii mei ce facem dacă se dă d-na Amalia la noi , ce facem dacă ne verifică pe toţi am puso fraţilor. Cine ne apără că amanta lui Stolo e plecată , Ariton tace şi face numa pentru el , la cine ne ducem să ne apere.
Raspunde

tik

Acum 11 ani

foarte bine! biciul pe toti negustorii de 2 lei chiar daca isi zic retail-eri. toti privatii astia nu sunt decat un monopol nenorocit intelesi intre ei ca si benzinarii si telef mobila.
Raspunde

Balantist

Acum 11 ani

Cine au ajuns sa controleze neregulile din comertul sibian pseudoinginerii Amalia Balasoiu Cindrea si Cibu balantistu ! Pacalici si bosumflici !Situatie identica si la ITM SIBIU !
Raspunde

carfur

Acum 11 ani

eu am invatat la scoala ca aceste controale inopinante se fac fara preavizul presei. praf in ochi.
Raspunde

Snobu\'

Acum 11 ani

Baga limba la loc Mercur!!!
Raspunde

@2

Acum 11 ani

Un pumn in freza hypermarketurilor pentru a arata cine e sefu! nimic altceva decat apa de ploaie. Gura lui Cindrea nu papa nimic?
Raspunde

Naivus interruptus

Acum 11 ani

Nu e altceva decat un semnal sa se vina cu dreptul, ca pe vremuri, in era bombonel. Controale, amenintari, santaj... Ati revenit, jegurilor! Va era foame rau
Raspunde

maria

Acum 11 ani

Super bine,sigur stie ce trebuie facut felicitari
Raspunde

wilhelm

Acum 11 ani

Treaba merge ceas. D-na Amalia a transmis de la inceput un mesaj ferm. Multi deja tremura ca li s-a terminat cu abuzurile, sfidarea, aroganta. Controale inopinate, nereguli descoperite. Continuati, doamna Amalia, va sustinem.
Raspunde

cetitorul de ziare

Acum 11 ani

vine...vine...vine...controlul...ordinea...e clar...amalia cindrea i-a speriat pe multi de la bun inceput. si au inceput sa scrie comentarii defaimatoare. atata tot.
Raspunde

F bine

Acum 11 ani

Pe ei,ne-au furat destul,fostuuu... sef,umplea traistuta,la fel ca toti pedelacii,iar noi trebuia sa umplem gaurile.Nu iertati nimic,nici ei nu ne-au crutat in ultimii ani.Ne-au taiat salarii,pensii,ne-au sfidat,ne-au umilit,ne-au furat si ne-au ras in nas,acum sa plateasca javrele flamande.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Toate minunile tin trei zile...Sa vedem cata consecventa, corectitudine si EFICIENTA va avea..In TOATE sectoarele privind consumatorii. Cu rapoarte saptamanale puse deschis in presa, nominalizate oile negre, sa stii de cine sa te feresti...Si cu interdictii, amenzi si procese massive, sa nu mai fie OTRAVITA populatia de CHIMIA din alimente, bauturi,imbracaminte, cosmetice....
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Protectia Consumatorului priveste TOTUL..inafara de cele insirate mai sus: chirii, rate, dobanzi la banci, servicii diverse de la telefon la internet, abuzuri din partea administratiei, politiei, cladiri insalubre in care stau chiriasi, apa de robinet, canalizare, instalatii, ghenele de gunoi focare de infectii, spitalizare...deci TOTUL..
Raspunde

bubu

Acum 11 ani

o cunosc destul de bine pe doamna Amalia si cred ca face treaba buna.Este o femeie inteleapta si sunt sigur ca nu cauta nod in\"papura\".Eu chiar nu agreez USL dar sa mai fim si corecti , controalele nu sunt numai pentru daramare ci si pentru indrumare!
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

plin orasul de pupincuristi.aceasta femeie trebuia sa isi castige functia prin concurs nu pe....sunteti jalnici ...masinaria de partid isi face datoria..
Raspunde

medias

Acum 11 ani

dorim foarte mult doamna cindrea sa faceti controale si an medias ,am fi foarte fericiti avem nevoie si noi de controale si nu numai an magazine sa nu uitati de noi nimeni nu vede ce se antampla an acest oras .aici se poate orice va multumesc cu respect maria medias
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus