Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Amenintari in PDL: Primarii care au fost pe bannere cu contracandidati de-ai nostri nu au ce cauta in partid!

 

Primarii PDL care în campania electorală pentru alegerile parlamentare au susţinut candidaţi ai altor formaţiuni politice trebuie să fie excluşi din partid, a afirmat marţi, la Piteşti, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga. "În fiecare organizaţie, am cerut şi astăzi aici, în Argeş, nu aş dori să mai văd în rândurile noastre pe aceia care ne-au trădat în campania electorală. Aici nu mai mergem pe prietenii, prieten ne este Partidul Democrat Liberal. Deci primarii care au fost pe bannere cu contracandidaţi de-ai noştri nu au ce căuta în partid. Asta este la decizia organizaţiilor locale, dar noi vom veghea ca principiul să fie respectat", a declarat preşedintele PDL, citat de Agerpres. 
El a subliniat totodată importanţa respectării statutului PDL în cazul tuturor măsurilor care se vor lua pentru reconstrucţia partidului.  
"Sunt preşedintele partidului şi am fost atâţia ani secretar general, eu respect statutul. (...) Sunt pentru respectarea strictă a statutului, (...) pentru a se reveni la respectarea strictă a statutului, fără niciun fel de înţelegere pentru cei care îl încalcă", a precizat Blaga. 
 
Preşedintele PDL, Vasile Blaga a participat marţi, la Piteşti, la o şedinţă de analiză a activităţii şi rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană din Argeş la ultimele alegeri parlamentare. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 153

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus