Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Concurs pentru schiorii amatori din companiile sibiene

Cupa Ceprocs de ski este dedicată angajaților din companiile sibiene și va avea loc sâmbătă, 16 februarie, la Arena Platoș.

Concursul este destinat angajaților companiilor din județul Sibiu, care vor să facă mișcare alături de colegii de la serviciu. Regula de bază este alcătuirea unei echipe de patru participanți. Atenție, fiecare echipă trebuie să conțină cel puțin o o femeie! „Se pune accentul pe ideea de diversitate și originalitate!  Nu știți să schiați? Un motiv în plus să participați! Aveți timp suficient să faceți cunoștință cu pârtia și skiurile, iar până la jumătatea lui februarie, veți fi cu siguranță, cei mai buni prieteni! (...) Adunați-vă colegii, încuiați-vă într-un sertar toate problemele de la muncă și ieșiți afară la joacă! Zăpada vă așteaptă!”, transmit organizatorii.

Concursul se desfășoară în două manșe, iar echipa câștigătoare se va desemna prin media timpilor din cele două manșe. Premiile vor fi atât colective, cât și individuale.

Evenimentul este organizat de Asociația Discover România și Asociația 2x2 România.

Pentru mai multe informați accesați: skisibiu.eu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus