Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Schimbare in distributia spectacolului “Frumoasa din padurea adormita": Cristina Terentieva si Alexei Terentiev revin pe scena sibiana

Cristina Terentieva și Alexei Terentiev, prim soliști ai Teatrului de Operă și Balet din Republica Moldova, vor avea rolurile principale în spectacolul Teatrului de Balet Sibiu ”Frumoasa din pădurea adormită”. Schimbarea de distribuție este justificată de îmbolnăvirea unuia dintre balerinii din rol principal.

“Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol de balet clasic în trei acte, care a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu, în data de 21 noiembrie 2012 și i-a adus în fața sibienilor, în calitate de prim soliști, pe dansatorii Cristina Terentieva și Alexei Terentiev (Republica Moldova) – prim balerini ai Operei din Chișinău. Cei doi se reîntâlnesc cu publicul din Sibiu mâine seară, în reluarea spectacolului “Frumoasa din pădurea adormită”, spun reprezentanţii Teatrului de Balet Sibiu.

Programul Teatrului de Balet Sibiu continuă cu „Gala de Balet” în data de 30 ianuarie 2013, de la ora 19:00. În cadrul galei, balerinii Teatrului de Balet Sibiu vor prezenta publicului momente din cele mai cunoscute spectacole de balet clasic din repertoriul internaţional, precum: „Corsarul”, „La fille mal gardée”, „Esmeralda”, „Coppelia”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Diana şi Achteon”, „Baiadera”, „Flăcările Parisului” şi „Don Quijote”.

Biletele pentru spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, din secretariatul instituţiei. Costul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

”Frumoasa din pădurea adormită” va avea loc miercuri, 16 ianuarie, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus