Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

ACTUALIZARE Horoba confirma despartirea: Cristi Pustai va antrena Pandurii Tg. Jiu

Ora 20.48:

Președintele Gazului Metan, Ioan Horoba, a confirmat plecarea tehnicianului Cristi Pustai de la Mediaș cu destinația Tg. Jiu.

„Este adevărat, Pustai nu mai e antrenorul Gaz-ului, el va antrena Pandurii. Îşi dorea să meargă şi în altă parte, pentru că a antrenat doar la Mediaş. Sunt dezamăgit, acum trebuie să caut alt antrenor. Îmi pare rău după el, am lucrat foarte bine împreună. Din păcate vin şi momente mai puţin plăcute, când trebuie să ne despărţim. Mâine voi avea o discuţie finală cu Pustai şi după aceea vom începe să căutăm un alt antrenor”, a declarat Horoba în emisiunea Fotbal LOOK a canalului Look TV.

știre inițială:

Antrenorul de la Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai, este foarte aproape de a ajunge la un acord cu conducerea echipei Pandurilor Tg, Jiu.

Mutarea nu a fost confirmată de nici una dintre părți, mai ales că presa gorjeană nici nu îl lua în calcul pe Pustai pentru postul de antrenor al Pandurilor. Însă, tehnicianul a fost surprins, vineri, de un reporter al Nova TV, în timp ce se întâlnea cu Eugen Pîrvulescu, președintele echipei din Târgu-Jiu.

Pentru a elucida misterul creat în jurul  antrenorului , Turnul Sfatului a încercat să îl contacteze telefonic, însă acesta nu răspunde la telefon.

Totuși, varianta Pustai la Pandurii este una plauzibilă, dat fiind că programul de iarnă al gorjenilor începe luni, 21 ianuarie. Pandurii a rămas fără antrenor după despărțirea de Petre Grigoraș.

Horoba, surprins

Președintele Gazului Metan, Ioan Horoba, a părut surprins de o eventual plecare a lui Pustai la echipa din Tg. Jiu. „Am auzit şi eu că domnul Pustai este dat aproape sigur la Pandurii. În mod normal, noi ar fi trebuit să fim primii care să aflăm, dar se mai întâmplă şi altfel. Eu ştiu doar că Pustai este la antrenament astăzi. Dacă vrea, Cristi Pustai poate pleca fără probleme, aşa cum şi noi îi puteam rezilia angajamentul dacă se punea problema. Dar nu cred că se va întâmpla aşa ceva, chiar dacă este tentant pentru orice antrenor să ajungă la o formaţie care se bate la primele locuri. Mi-ar părea foarte rău să ne despărţim de domnul Pustai. Dânsul mai are nişte probleme, câte ceva de corectat. La un moment dat, din cauză că este mai sensibil, a fost la un pas să renunţe la Gaz Metan, dar altfel nu s-a pus problema să îl dăm noi afară", a spus Horoba la DigiSport, citat de prosport.ro.

Reamintim că „Profesorul” a antrenat în ultimele cinci sezoane pe Gaz Metan Mediaș. Cea mai mare performanţă din cariera de antrenor a lui Pustai este accederea în play-off-ul Europa League, în 2011, când medieșenii i-au eliminate pe nemţii de la Mainz. Calificarea în grupele competiției europene a fost însă ratată, după o dublă întâlnire cu Austria Viena. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un oltean

Acum 11 ani

a stiut ca se scufinda corabia ,vor intra buldozerele ..cit de curind .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus