Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Pensionarii pot utiliza taloanele de calatorie pana in 2015

Guvernul a adoptat o Ordonanţă prin care pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor putea să călătoarească în continuare cu taloanele special, tipărite de Casa Naţională de Pensii Publice.

Potrivit Casei Judeţene de Pensii Sibiu, prin ordonanţă se abrogă articolul II din Legea nr. 211 / 2012 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 8/2011 pentru modificarea şi completarea legislaţiei cu privire la eliberarea, gestionarea şi monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război şi văduvelor de război.

“Măsura reglementată permite ca, până la data de 1 ianuarie 2015, pensionarii, veteranii şi văduvele de război să poată utiliza - ca până în acest an - acelaşi tip de documente de călătorie, respectiv taloanele speciale tipărite de Casa Naţională de Pensii Publice. După această dată, conform celorlalte prevederi rămase în vigoare ale Legii nr. 211/2012, se vor utiliza legitimaţii de călătorie de tip card”, a declarat Maria Spătăcean, purtător de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

În aceste condiţii, la începutul lunii februarie, Casa Naţională de Pensii Publice va transmite împreună cu taloanele de pensii şi taloanele speciale de călătorie pentru anul 2013.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus