Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Crisan Mucenic Lazureanu, numit sef de birou in cadrul IPJ Sibiu, la patru zile dupa eliberarea din functia de director al Centrului Chinologic

La patru zile după ce a fost eliberat din funcția de director al Centrului Chinologic Sibiu, în urma mai multor acuzații de hărțuire sexuală, comisarul-șef Crișan Mucenic Lăzureanu s-a întors în Poliția Sibiu.

În fapt, Lăzureanu a fost numit șef de birou în cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului Județului Sibiu în data de 14 ianuarie 2013. Numirea vine la patru zile de la momentul în care a izbucnit scandalul cu conotații sexuale de la Centrul Chinologic Sibiu, în urma căruia directorul Mucenic Lăzureanu a fost eliberat din funcție.

Potrivit Ralucăi Seucan, șeful Centrului de Informare și Relații Plublice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, noua funcție nu îl exonerează pe Lăzureanu de eventualele măsuri ce se pot lua împotriva sa, dacă la finalizarea verificărilor de la Centrul Chinologic Sibiu se vor găsi nereguli. „Da, domnul Lăzureanu a fost numit șef de birou în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ SIbiu. Dumnealui nu este incompatibil, pentru că la Centrul Chinologic Sibiu a fost director, iar acum a fost numit șef de birou în cadrul IPJ SIbiu. Numirea a fost făcută în data de 14 ianuarie”, a declarat Raluca Seucan, pentru Turnul Sfatului.

Demis în 10 ianuarie

Crișan Mucenic Lăzureanu a fost eliberat din funcție în data de 10 ianuarie, zi în care au avut loc o serie de controale la Inspectoratele de Poliție din toată țara. Anunțul eliberării din funcție a lui Lăzureanu a fost făcut de adjunctul șefului IGPR, Viorel Vasile. Acesta declara, în 10 decembrie, că în cazul șefului Centrului Chinologic Sibiu au fost dispuse, la finalul lunii decembrie a anului trecut, cercetarea prealabilă și patru cercetări administrative. 

citește și Lăzureanu, acuzat de două angajate de hărțuire sexuală, a fost eliberat din funcție

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

Cunoscut

Acum 9 ani

Un baiat priceput si cu fler de politist. Scolit bine si la timp.
Raspunde

remus

Acum 9 ani

un om de nota 10. SPER CA ACEASTA MAGARIE ,SA NU-L DESTABILIZEZE.SUCCES!!! Sunt sigur ca de viitoarea ascensiune.
Raspunde

lulu

Acum 9 ani

In Romania orice e posibil, nu-i de mirare ca suntem cu 200 de ani in urma occidentului... si cand te gandesti ca totul este legal... sa nu pleci dracului din tara unde tupeul este litera de lege?
Raspunde

oli

Acum 9 ani

pe vremuri se numea ,, rotirea cadrelor ,,
Raspunde

cetateanul suparat

Acum 9 ani

si cu Gosa ce s-a intamplat???
Raspunde

PCL

Acum 9 ani

Un om care merita tot respectul ! Cu stima ...
Raspunde

ion

Acum 9 ani

sant jocurile usl-istilor si al lui stroie in special sa-si puna oamenii lor in functii un joc murdar al comunistilor ,sa caute motive si sa se foloseasca de oameni fara caracter sa le faca jocul.Succes d-l crisan ca santeti un om competent .
Raspunde

coleg din liceu

Acum 9 ani

Crisule, tine-te tare ! Nu-i lasa sa-si bata joc de tine si de munca ta.
Raspunde

ana

Acum 9 ani

Foarte bine,deoarece este un om extraordinar si un bun profesionist.Succes mai departe.
Raspunde

Pt. Cunoscut

Acum 9 ani

Scolit ?! Unde ? La geografia turismului si la drept la apelul de seara ? Fii, domnule, serios ! Tipul asta nu este nici bărbat adevărat, nici polițist adevărat (o sa vezi ce va face si in Inspectorat, cât de curând), ci un tip lipsit de caracter. Am zis !
Raspunde

gimi

Acum 9 ani

un om deosebit, care putea sa faca mult mai mult pentru criminalistica romana. invidiosii ranjesc!
Raspunde

cunoscut2

Acum 9 ani

nepot de securist,el fost sergent de securitate cu diagonala ,a ramas cu aceiasi mentalitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus