Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Locuri de munca in Germania pentru studentii sibieni

Studenţii aflaţi în cautarea unui loc de muncă în străinătate mai au la dispoziţie două luni pentru a se înscrie la preselecţia organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

“Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti anunţă prelungirea perioadei de selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară, minim două luni. Tinerii trebuie să aibă între 18-35 de ani, să fie studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu şi să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană, adică de cel puţin 3 ani de studiu”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Cei interesaţi trebuie să depună un dosar care să cuprindă copie după actul de identitate, opţional, copie paşaport, fişa de solicitare - Bewerbung 2013 - completată în 2 exemplare la calculator şi semnată, adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează, adeverinţă de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung, dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare, copie după foaia matricolă, recomandare de la unul din profesorii de la facultate, 3 fotografii tip paşaport şi copie carnet de conducere (dacă este cazul).

“Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 25 ianuarie – 15 februarie în intervalul luni - joi, orele 09:00-15:00 şi vineri orele 09:00 – 12:30 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda, nr. 12. Studenţii sibieni interesaţi, cu cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană pot solicita informaţii suplimentare şi de la A.J.O.F.M Sibiu cu sediul situat în str. Morilor nr. 51”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus