Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ULBS incepe inscrierile pentru testarea Cambridge

Centrul de Limbi Străine al Universităţii “Lucian Blaga”, în colaborare cu ESOL Examinations Cambridge, a anunțat astăzi începerea înscrierilor la pretestarea pentru certificatul BEC - Vantage (Business English Certificate – (B2) - nivel intermediar) care va avea loc pe 1 februarie 2013, de la ora 10:00, la Facultatea de Litere şi Arte.

”Sunt invitaţi să participe toţi cei care au studii/lucrează în domeniul economic sau doresc să-şi testeze cunoştinţele de limba engleză pentru afaceri”, au transmis reprezentanții universității sibiene.

Înscrierile se fac la Decanatul Facultăţii de Litere şi Arte până la data de 31 ianuarie 2013, ora 16:00, contra unei taxe de participare de 10 lei/candidat. Înscrierile se fac doar în limita numărului de teste disponibile.

Testele sunt concepute şi vor fi corectate de ESOL Examinations Cambridge în interval de 3-4 săptămâni de la data pretestării. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Georg

Acum 11 ani

In ce limba se face examinarea de LIMBA ENGLEZA?...Asta-i dulce si frumoasa?
Raspunde

dir . economic la ULBS

Acum 11 ani

sa inscris primul mincinosul sef? avem conducere slaba si deasta il tolereaza pe motoc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus