Luni,
06.12.2021
Innorat
Acum
6°C

Epopeea masinilor Gabrielei Nistor: furate si gasite dupa doua zile

 

Un furt ca la carte, căruia i-a căzut victimă cântăreața de muzică populară Gabriela Nistor. În urmă cu o săptămână, două dintre cele trei mașini de lux ale familiei au dispărut fără urmă. Sau să fie cacealma? Mașinile aveau cheile de contact în interior, atașat de ele se afla telecomanda de deschidere a porții, nimeni nu a văzut sau auzit hoții, câinii nu au lătrat. În mod la fel de miraculos cum au dispărut, mașinile au apărut după două zile.

Gabriela Nistor locuiește împreună cu soțul său, Nicușor Stîngu, într-o casă nici prea mare, nici prea mică, aproape de cartierul Vasile Aaron. Tot aici stă și băiatul celor doi, Alex, în vârstă de 20 de ani, care conduce și el, din când în când, una dintre cele două mașini furate: un Mercedes SLK și o limuzină Audi. În noaptea de 17 spre 18 ianuarie, hoții au intrat în curte și au plecat cu mașinile. Fără niciun fel de probleme, pentru că cheile de contact și telecomanda pentru deschiderea porții erau înăuntru. A doua zi dimineață, soțul Gabrielei Nistor a depus o plângere la poliție. "Furtul a fost facilitat și de faptul că cheile mașinilor se aflau în interiorul acestora", confirma, la vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.Gabriela Nistor a refuzat să ofere, atunci, declarații oficiale în presă. “Mai lăsați-mă câteva zile. Eu cred că la noapte le găsim”, se scuza interpreta, la insistențele reporterilor. Și ce intuiție – ca să nu-i spunem de-a dreptul premoniție – a avut cântăreața!

Caz rezolvat – varianta oficială

După doar două zile, mașinile au fost găsite, pe o stradă din municipiul Vâlcea. Cum au ajuns acolo și cum de au ajuns anchetatorii direct la ele, rămâne un mister. “Mașinile au fost găsite în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș, care declară și că “există un cerc de suspecți în acest caz, iar cercetările continuă”.

Varianta este susținută și de Gabriela Nistor. “Le-a găsit Poliția. Noi am fost sunați și ne-am dus în Vâlcea după ele. Felicitările mele celor de la poliție, le-au găsit în maxim 48 de ore. Mă bucur că le-am găsit, că le am acasă și mai mult nu vreau să știu. Nu știu cine ne vrea răul, am trecut prin două zile groaznice și acum am rămas un pic așa… Dar ce să-i faci, încercăm să ne revenim”, a declarat interpreta.

Varianta neoficială

Surse din anturajul celor doi soți au mărturisit, pentru Turnul Sfatului, că interpreta are toate motivele să nu își dorească să știe mai mult. Potrivit acestora, cel care a găsit, de fapt, mașinile, a fost chiar soțul Gabrielei Nistor, Nicușor Stîngu. Prin intermediul unor relații pe care le-ar fi avut cu persoane din lumea interlopă, soțul Gabrielei Nistor a reușit să ajungă la rețeaua de hoți de mașini care operează în toată țara și care ar fi pus mâna și pe mașinile familiei. Hoții le-ar fi abandonat de bună voie, pe strada Oituz din municipiul Vâlcea, iar Stîngu a primit doar un telefon în care a fost anunțat de unde să și le recupereze. Acesta i-ar fi sunat și pe polițiști, cu care de altfel a mers împreună în locația indicată, unde mașinile se aflau, aproape neatinse, doar cu plăcuțele de înmatriculare schimbate.

Din ce trăiește Gabriela Nistor?

Nu are foarte multe hit-uri pe piață și nici nu o vedem toată ziua la show-rile televizate. Totuși, Gabriela Nistor este o interpretă foarte cunoscută pe plan local și deseori invitată la concertele de folclor din zonă.  Cântăreața nu câștigă, însă, numai din muzică. În urmă cu aproape trei ani, a cumpărat motelul și restaurantul deținute anterior de Petrom, pe strada Alba Iuliei. Este asociată în această afacere cu fosta soție a lui Ioan Domnariu, proprietarul firmei de transporturi Total NSA.

Comentarii

5 comentarii

Nicu

Acum 8 ani

Ha ha ha prodacsen sa vezi si sa nu crezi
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

Din miile de euro de la nunti s-au alte petreceri neimpozitate de stat , si sotul din intermedieri si licitati cu primariile date dupa acea ln antepriza . SI TRAIESC BINE .
Raspunde

A

Acum 8 ani

Iara ati primit informatii proaste, scrieti si voi sa va aflati in treaba !
Raspunde

Anonim

Acum 8 ani

Alex conduce mercedes sl nu slk informativa mai bine data viitoare.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

Alo Dl.Ponta Cindrea pe cand un impozit forfetar pentru toti cantaretii de muzica populara, lautareasca, manele, usoara , ca la agricultori repede v-ati gandit sa-l puneti. ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus