Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Super studiu: Femeile par mai batrane in fiecare miercuri, la ora 15:30!

Femeile par mai bătrâne în fiecare miercuri, la 15h30, arată un studiu desfăşurat de marca de produse cosmetice bronzante St Tropez, 12% dintre cele intervievate afirmând că miercurea este pentru ele cea mai stresantă zi a săptămânii.

Două treimi din femei acuză o serioasă lipsă de energie miercurea după-amiază. 'Este uimitor să vezi că miercurea, la 15h30, femeile par mai bătrâne', spune Nichola Joss în The Telegraph. Experta în aspecte ale pielii adaugă: 'Asocierea stresului de miercuri după-amiază cu tradiţionala oboseală este motivul pentru care femeile par mai bătrâne.'

În schimb, femeile sunt mai susceptibile să aibă relaţii sexuale joia. 'După lipsa de energie de miercuri, joi seară femeile scapă de presiune şi sunt mai predispuse la tandreţe', observă specialista. Vineri, ultima zi lucrătoare, după ce au făcut dragoste, femeile se simt mulţumite, 60% dintre femei considerând că este ziua 'cea mai frumoasă' a săptămânii.

Luni, după un weekend în care se consumă adesea alcool, noaptea este 'adesea agitată'. Acest lucru 'nu prevesteşte nimic bun pentru piele şi strălucirea ei de miercuri. Efectele lipsei de somn (ochi umflaţi, faţă trasă, cearcăne, etc.) pot marca faţa cam 48 de ore. În condiţiile în care multe femei dorm prost luni, pot părea mai bătrâne miercuri', încheie Nichola Joss.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 273

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus