Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Targul “Totul pentru nunta ta!" se deschide in weekend

Începutul lunii februarie aduce la Sibiu un nou târg de nunţi, de data aceasta la Hotel Ramada, unde nu mai puţin de 56 de expozanţi vin să-şi prezinte ofertele.

Astfel, vineri, 1 februarie, de la ora 12:00, viitoarele mirese sunt aşteptate să îşi aleagă rochia pe care şi-o doresc, dintr-o ofertă care cuprinde zeci de modele, de la firme de renume din Sibiu, Alba Iulia, Arad, Craiova, Târgu Mureş şi Piatra Neamţ.

La târgul “Totul pentru nunta ta!” viitorii miri vor putea alege dintr-o gamă completă de servicii, de la verghete, până la aranjamente florale, fotografi şi cameramani, restaurante sau nuntă la cort, maestru de cremonii, tort de nuntă şi invitaţii.

Participanţii la târg se vor putea bucura şi de demonstraţii de machiaj şi coafură, dar şi de defilări cu cele mai frumoase rochii de mireasă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus