Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

"D’ale carnavalului“, in regia lui Silviu Purcarete, pe scena sibiana

Cel de-al şaptelea spectacol regizat de Silviu Purcărete la Sibiu, este o montare fidelă a textului scris de Ion Luca Caragiale şi aduce pe scenă lumea carnavalului şi a bâlciului, într-un vârtej de situaţii comice construite în jurul unor complicaţii amoroase.

Silviu Purcărete priveşte cu îngăduinţă sau chiar cu simpatie personajele lui Caragiale, înscenând nişte situaţii de viaţă perfect verosimile. Scenele sunt construite viu, cu o forţă populară, în care muzica originală compusă de Vasile Şirli devine un element decisiv în articularea mesajului.

Ca un factor inedit, muzica din spectacol este interpretată live de nouă actori, reuniţi într-un ansamblu muzical.

Din distribuţie fac parte Nicu Mihoc, Constantin Chiriac, Adrian Matioc, Marius Turdeanu, Liviu Pancu, Cristian Stanca, Cristina Ragos, Raluca Ianu, Serenela Mureşan, Ofelia Popii, Pali Vecsei, Mihai Coman, Florin Coşuleţ, Adrian Neacşu, Cătălin Pătru, Edi Pătraşcu, Viorel Raţă şi Cristina Stoleriu.

 Spectacolul va avea loc duminică, 3 februarie, de la ora 19:00, la sala teatrului de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Preţul unui bilet este de 20 de lei, respectiv 10 lei cu reducere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus