Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Baschet: Gaz Metan, doua meciuri in 24 de ore

Săptămână de foc pentru Gaz Metan Mediaș. După ce marți seară au jucat în EuroChallenge, în deplasare, cu Ventspils, acum elevii lui Marcel Țenter sunt puși în fața unui week-end solicitant. Medieșenii vor fi gazda a două partide din LNBM, disputate la o distanță de doar o zi una de cealaltă.

Astfel, sâmbătă, doi februarie, cu începere de la ora 18.30, Gaz Metan Mediaș are programat, pe teren propriu, meciul din runda curentă(20), în care va întâlni pe Energia Rovinari. Duelul se anunță extrem de interesant, mai ales că cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasamentul sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Săptămâna nu se încheie pentru medieșeni după confruntarea cu Energia, iar duminică, trei februarie, aceștia vor da piept cu Dinamo București. Meciul cu Dinamo, din etapa a 24-a,  trebuia să se dispute în 27 februarie, însă a fost devansat, deoarece atunci Gazul va evolua în faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge.

Menționăm că și Dinamo București se află în aceeași situație, dat fiind că dinamoviștii vor evolua sâmbătă pe terenul formației CSU Atlassib Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus