Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

CSU Sibiu pierde la scor meciul cu Craiova de pe teren propriu

Sibienii au fost învinși, sâmbătă seara, pe teren propriu, de formația SCM Universitatea Craiova, scor final 68-90. Pe sferturi: 17-20, 17-29, 16-19, 18-22.

Primul sfert, cel mai disputat, s-a încheiat la o diferență de doar trei puncte în favoarea oaspeților, care au „beneficiat” și de câteva erori de arbitraj care au iritat spiritele atât în teren, cât mai cu seamă în tribune. În sfertul doi - cel mai slab al sibienilor - craiovenii au defilat pe parchetul sălii Transilvania. S-a intrat în pauza mare la scorul de 35-39 pentru formația din Craiova. Pe parcursul celei de-a treia secvențe, diferența de pe tabela de marcaj a oscilat, însă de fiecare dată în favoarea oaspeților. Înspre final a fost de 21 de puncte(46-67 – minutul 2), însă sfertul trei s-a închis la scorul de 50-68.

În ultimele zece minute, sibienii au fost mai prezenți în joc, dar, aflați la adăpostul scorului, craiovenii au taxat fiecare greșeală a trupei antrenate de Miodrag Perisic. Astfel, după primele cinci minute ale actului final, CSU marcase doar opt puncte, în timp ce oltenii reușeau 12, pentru 58-80. În ultimele minute, adversarii și-au odihnit titularii de drept și au introdus pe teren rezervele.

Aruncările de trei, arma craiovenilor

Patru din cele 16 tentative de a marca din zone de trei puncte au fost câștigătoare pentru CSU Sibiu, respectiv 12 puncte din cele 68. De partea cealaltă, oltenii au reușit să echilibreze balanța între loviturile de două și trei puncte. Dintr-un total de 27 de încercări, craiovenilor le-au intrat în coș 14, respectiv 42 de puncte.

Marcatori:

Sibiu: Lee(double-double) 16 puncte și 10 recuperări, Ambres 13 puncte, Gruev, 10 puncte.

Craiova: Habus 21 de puncte, Dzambic (double-double) 21 de puncte și 10 recuperări, Cortez 15 puncte.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează jocul din deplasare cu BC Miercurea Ciuc, care se dispută în 16 februarie.

foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

me

Acum 11 ani

CATASTROFE, CALAMITATI DE JUCATORI. Au fost suficiente momente in acest meci cand Perisic putea sa arunce prosopul.
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

bravo popeică pe când un articol despre echipa suporterilor lss voința?fc internațional sibiu joacă cu u cluj dar tu habar nu ai tu o freci cu echipe fantomă.și scri de baschet unde suntem pe locul 11.
Raspunde

carlos

Acum 11 ani

Baschetul este in liga 1,iar echipa ta de ras de care nu a auzit nimeni este pe ultimul loc in liga 2....
Raspunde

io

Acum 11 ani

da la baschetlocul 11=ultimul loc,asa ca laso mai moale mai carlosule.
Raspunde

pt io

Acum 11 ani

amice sunt 16 echipe in liga nationala de baschet, mai documenteza-te inainte sa aberezi cum ca locul 11 este ultimul loc. bravo o sa fim ca timisoara cu bragadiru la fotbal o sa avem cu ce sa ne mandrim.
Raspunde

pt.sibian

Acum 11 ani

ce joaca cu U Cluj? pentru ca fotbal nu cunosc nici unii nici altii.Cat despre baschet, situatia actuala poate fi una trecatoare, dar per ansamblu care ar fi raportul peformantelor de-a lungul anilor?haide un mic exercitiu de memorie ca doar ai teminat si ingineria la Sibiu prin 1991 nu?
Raspunde

pt.sibiu

Acum 11 ani

acum e corecta adresa.
Raspunde

ASALT

Acum 11 ani

Pentru mizerabilul care paraziteaza sub pseudonimul \"Sibiu\": Tu chiar nu intelegi ca nimanui nu-i pasa de echipa asta a rusinii?! O sa dispareti exact cum ati aparut, pe la groapa de gunoi.
Raspunde

dani

Acum 11 ani

s-a intrat in pauza mare cu 34-49, nu 35-39.
Raspunde

george

Acum 11 ani

35-49 la pauza ( mai exact ) si 18-20 dupa primul sfert .A fost careva la meci?ca doar prostii se scriu aici .
Raspunde

corect colega asfalt

Acum 11 ani

Ai rabdare a avut.Acusica apare cu raspunsuri incoerente, stiri noi despre \"the game of the year\"marele amical......Sigur o fi si sustinator al caracterului Ionel Ganea cam seamana la apucaturi.
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Cine posteaza sub pseudonimul \"sibiu\"?
Raspunde

ASALT

Acum 11 ani

Aflam noi, Radu.
Raspunde

@Radu

Acum 11 ani

O cercetare amanuntita releva faptul ca sub pseudonimul \"sibiu\" posteaza slinoasa de ma-ta. ASALT, poti trece sa ne executi cate o felatiune pe indelete.
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Nu de alta, dar cine posteaza sub pseudonimul \"sibiu\" este un retardat cu mai putin de 7 ani d acasa si este urat ca injura pe toata lumea. Esti jegul pamantului pentru asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus