Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Papa si-a dat demisia! " Din cauza varstei mele inaintate..."

Papa Benedict al XVI-lea îşi anunţă demisia începând cu 28 februarie, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, citat de AFP. "Papa a anunţat că va renunţa la ministerul său la ora 20.00 (21.00 ora României), la 28 februarie. Atunci va începe perioada «sede vacante» (locul vacant)", a precizat purtătorul de cuvânt Federico Lombardi, citat de Mediafax, într-un anunţ fără precedent în istoria Bisericii Catolice. "Am ajuns la certitudinea că forţele mele, din cauza vârstei mele înaintate, nu mai sunt apte pentru a exercita adecvat ministerul petrinian", a declarat Benedict al XVI-lea, în vârstă de 85 de ani, în anunţul său în latină, tradus ulterior de Vatican, citat de Mediafax.

Papa a subliniat că "în lumea de astăzi, supusă unor schimbări rapide şi agitată de probleme de mare importanţă pentru viaţa credinţei, pentru a conduce barca Sfântului Petru şi a propovădui Evanghelia, forţa corpului şi a spiritului sunt la fel de necesare". 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

dumitru

Acum 11 ani

..Papa a anuntat ca renunta la ministerul sau...\'\',\'\'Becali a anuntat ca nu se mai intoarce in tara...\'\'.Liberalii n-au inlocuitor pentru Neagu! Ma furnica si ma greiere!Nu stiu unde se duce planeta asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus